2.5 yasinda oglum cok yaramaz ve simarik yardimm!

Prensannesii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
43
17
88
35
Belçika
Merhaba kizlar ben bu formda yeniyim 22 yasindayim ve 2.5 yasinda bi oglum var. Tek cocuk ve 2 tarafta tek torun oldugundan cok simarik buyuuo ama o tatli simariklik artik yaranazliga donusuyor. Beni hic dinlemiyor disari cikamiyorum surekli birseyler ickn agliyor babasiyla iken cok iyi hersey sakin guzel vakit geciriyorlar ama ben olunca cocugum degisiyor. Surekli bende mutsuz oluyorum calisanda bir anneyim parttime calisiyorum.. annemlerde skildigi icin krese gidiyor cocuklarla oynuyor. Ben ona kizmak isyemiyorum iyi bir anne olmak istiyorum ama olmuyor surekli mizmiz ve cabuk sinirlenen bi anne oldum oglum uslu olsun hepimiz mutlu olalim yaa. Tabiki cocuk yaramaz olucak ama benimki hic durmuyor hic bisey yetmio herseyin daha fazlasini istiyor napmam lazim anneler yardimmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar ben bu formda yeniyim 22 yasindayim ve 2.5 yasinda bi oglum var. Tek cocuk ve 2 tarafta tek torun oldugundan cok simarik buyuuo ama o tatli simariklik artik yaranazliga donusuyor. Beni hic dinlemiyor disari cikamiyorum surekli birseyler ickn agliyor babasiyla iken cok iyi hersey sakin guzel vakit geciriyorlar ama ben olunca cocugum degisiyor. Surekli bende mutsuz oluyorum calisanda bir anneyim parttime calisiyorum.. annemlerde skildigi icin krese gidiyor cocuklarla oynuyor. Ben ona kizmak isyemiyorum iyi bir anne olmak istiyorum ama olmuyor surekli mizmiz ve cabuk sinirlenen bi anne oldum oglum uslu olsun hepimiz mutlu olalim yaa. Tabiki cocuk yaramaz olucak ama benimki hic durmuyor hic bisey yetmio herseyin daha fazlasini istiyor napmam lazim anneler yardimmm

evinizin ailenizin belli kuralları olduğunu buna uymanız gerektiğinden konuşun. ortak kurallar oluştrun bir kağıda yazın her uyduğunda sevdgi bir nesneyi verin. uymadığında kısıtlayınn. bol bol sosyalleştrin başka cocuklarla paylaşım halinde olsun. ben dilini kullanmayı unutmayın

Hiç kızmayan anne iyi annedir diye bir şey yoktur.
Ya da kızan anne kötü bir anne demek değildir.
Çocuğun davranışlarını doğru şekillendirmek adına yeri gelir kızar anne yeri gelir
cezalandırır.
Çocuk o azarı hatalı olduğu için işittiğini bilir ve zamanla da öğrenir zaten.

Babasının yanında iken her şey çok iyi demek, baba tarafından gerekli otorite mevcut ancak
sizi takmıyor, şımarıyor demektir..
Bu da sizin tavırlarınız ile ilgili.
Aman ağlamasın diye her istediğini veriyorsanız, tüm şımarıklıklarına karşı yumuşak olma konusunda
kararlıysanız o küçük bu hassasiyetinizi kullanıyor ve sizi serçe parmağında oynatıyor demektir.

Siz onun annesisiniz ve buna izin vermeyin.
Çok kritik bir yaş. Dikkatli olmanızı öneririm..

Back
X