2.7 beta

Merhaba dün gece erken gebelik testinde silik çizgi gördüm bugün betam 2.7 çıktı. Reglime 8 gün var. Böyle başlayıp yükselenler var mı?
Bu değerle erken gebelik testinde pozitif çizgi çıkmaz çünkü hcg nin daha yüksek değerde olması gerekir testte pozitif çıkması için çünkü hcg önce kana çok daha sonra idrara karışır muhtemelen yalancı pozitif olmuştur orada ki bugünlerde özellikle forumda bu konuyla ilgili yanılmaları çok okuyorum malesef. Bu arada yükselme ihtimali var daha reglinize varmış geç döllenme de olabilir zaten birkaç gün sonra yeniden kan verin artışınıza bir bakın

Merhaba dün gece erken gebelik testinde silik çizgi gördüm bugün betam 2.7 çıktı. Reglime 8 gün var. Böyle başlayıp yükselenler var mı?
Benim reglden 4 gün önce sonucum tam 1 çıktı önünde küçüktür işareti falan yoktu. Regl günüm 84 çıktı. Sen 8 gün kala çok erkenden vermişsin yükselebilir yükselmeyedebilir. Değerim 2.2 çıktığı da olmuştu o zaman regl olmuştum mesela. Bu kadar erkenden test vermemek lazım. Regle 2 gün kala kan testi için iyi bir zaman.

Benim reglden 4 gün önce sonucum tam 1 çıktı önünde küçüktür işareti falan yoktu. Regl günüm 84 çıktı. Sen 8 gün kala çok erkenden vermişsin yükselebilir yükselmeyedebilir. Değerim 2.2 çıktığı da olmuştu o zaman regl olmuştum mesela. Bu kadar erkenden test vermemek lazım. Regle 2 gün kala kan testi için iyi bir zaman.
Belİrtileri yoğun yaşayıp silik çıkınca şüphelendim aslında o yüzden doktoruma randevuda söyledim o da şüphelendi test istedi

Back
X