- Konu Sahibi prenses0101
mrb arkadaşlar.siteye yeni üyeyim.konuyu azospermi forumundada konuştuk arkadaşlarla.birde ayrı konu acmak istedim.3 aylık evliyim.eşim 35 ben 31 yaşındayız.eşim 15 gün önce spermiyogram testi yaptırdı.1 ml de 2.75 milyon sperm ve yüzde 18 toplam hareket(yüzde 9 hızlı ileri ve yüzde dokuz yavaş ileri hareketli).ayrıca varikosel cıktı.bize ameliyat olmamız söylendi.araya bayram girdi ve bayramda eşimle düşünüp taşındık ve ameliyatı daha iyi bi doktora mikrocerrahi yöntemi ile olmaya karar verdik ve dün bi docent e gittik.cok iyi bi doktordu.oda ameliyat olmamızı söyledi ve tekrardan bi spermiogram yaptırmamızı istedi.bizde gittiğimiz hastanede yaptırdık dün testi.sonuç bizi yıktı resmen.sperm sayısı 0 cıktı.doktor moralimizi bozmamamızı istedi ve 15 gün sonra bir test daha yaptırmamızı istedi.şimdi 15 gün sonra bir test daha yaptıracagız farklı bir merkezde.benim anlamadıgım konu böyle bir şeyin olabilmesi mümkünmü..? 15 gün önce 2.75 milyon cıkan sperm sonucunun 15 gün sonra 0 cıkması söz konusu olabilirmi..? bugun ilk test yaptırdıgım hastaneye gittik eşimle.laboratuardaki doktorla görüştük.doktor kontrol etti ve 2.75 milyon cıkan testi yapan elemenı için cok olumlu sözler söyledi işinde titiz oldugunu belirtti.oda dünkü 0 cıkan sonuca cok şaşırdı.umarım yanlıştır 2. test..resmen bunalımdayız kızlar,offffffff....!