2.8 beta değeri yorumlarınızı bekliyorum

Herkesin Nicki kendine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
462
490
303
İzmir
Kızlar selam 28 günde bir regl olurum en son adet tarihim 21 marttı 10 mayista korunmasız ilişki yaşadım ama yumurtlama zamanım değildi. Fakat reglim bu ay gecikti 3. Gun oldu hala gelen giden yok bende garanti olsun diye kan verdim ve 2.8 çıktı iliskinin üzerinden 11 gun geçti çıksa çoktan çıkardı diye düşünüyorum 2.8’de negatif sonuçta gene de fikirlerinizi almak istedim şimdiden teşekkürler

İlişki üzerinden 15-16 gün geçmesi gerekiyor belkide yükselir beta.. 8-9 gün gecikme olursa yeniden kan ver derim.. zaten 7 güne kadar gecikmeler normaldir ama geçerse gebelik ya da başka bişey vardır gidilmesi gerekir doktora

İlişki üzerinden 15-16 gün geçmesi gerekiyor belkide yükselir beta.. 8-9 gün gecikme olursa yeniden kan ver derim.. zaten 7 güne kadar gecikmeler normaldir ama geçerse gebelik ya da başka bişey vardır gidilmesi gerekir doktora
Haklısınız umarım yükselmez 14 aylık bir oğlum var Allah uzun ömürler versin suan ikinci çocuğa hazır değilim normalde hep korunuruz o an bi anlık hisle oluverdi ve yumurtlama günüm değil diye çok takılmamıştım sanırım benim stresim de suan regl olmama engel ilk gebeliğimde regl 2-3 gun kala 27 beta ile öğrenmiştim iliskinin 12. Veya 13. Günüydü olsa bu kadar düşük çıkmazdı bence ama gene de bilemedim stress oldum çok fazla 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Haklısınız umarım yükselmez 14 aylık bir oğlum var Allah uzun ömürler versin suan ikinci çocuğa hazır değilim normalde hep korunuruz o an bi anlık hisle oluverdi ve yumurtlama günüm değil diye çok takılmamıştım sanırım benim stresim de suan regl olmama engel ilk gebeliğimde regl 2-3 gun kala 27 beta ile öğrenmiştim iliskinin 12. Veya 13. Günüydü olsa bu kadar düşük çıkmazdı bence ama gene de bilemedim stress oldum çok fazla 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Evet stres regli etkiler ama 3 günlük gecikmeler olabilir yani helede böyle stres yaptıysan.normaldir. ben bebek istiyosun sandım reglini bekle rahatça bence.

Back
X