2 adet çizme ve bir lacoste kar botu

ece34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
18
0
36
İstanbul
mrb arkadaslar,

biri ozel yapım 2 çizmem var.boyum 1.70 51 kgyum.benim ebatlarımda olan bayanlar bacak inceligimi tahmin edecektir.
taksimde yıllardır ozel ayakkabılar yaptırdıgım bir ayakkabı magzası var.. diz kapagının hemen altına kadar.
bu kış 500 tlye yaptırdım fakat henuz giymek icin sıra gelmedi ve bu gidişlede giyecek gibi gozukmuyorum hiç giymedim.
amacım ticaret degıl yanlıs anlasılmak istemem ve konuyuda cekinerek acıyorum ama forumda benım gibi zayıf bayanların oldugunu gorunce paylasmak istedim, cunku bacagımızı saran cizmeler bulmamız gercekten cok zor oluyor....

diger cizmem celik topuklu rugan parlak baldıra kadar cıkan fantazi cizmesi...bu cizme icin ince bacaklı olmaya gerek yok yukarı dogru verev genisliyor.
eski sevgilim yurt dısından hediye getirdi ama ne yazıkki bacaklarımda goremeden ayrıldık bir kez bile giymedim..
dısarıda giyilecek bi cizme degil kızlar, fantazi cizmeler tercih edenler icin cok ideal..

lacoste kar botlarımıda. yine bu kış aldım 1 kez giydim fakat kayakta 2inci kez dusunce bir kaç sene belkide omur boyu bir daha kayak yapamıycam.
kuyruk sokumu kemigimi kırdım ve belim incildi
orjinal kutusunda fiyat etiketiyle duruyor.

isine yaracak ihtiyacı olan ama fiyatı yuksek oldugu icin alamayan arkadaslara cok uyguna vermek isterim.

resim ekleyemedim bendemi sorun var bilmiyorum

Çok hoşlarmış alıcı çıkacaktır

tskederim cnm cok kıbarsın :)

bu arada ayakkabılar 37-38 numara giyenlere uygun olacaktır

Merhaba kar botu hala satılık mı acaba ve fiyat olarak ne kadar dusunuyorsun

gec cevapladıgım icin uzgunum..bir suredir foruma giremiyordum...
hala satılık cnm ben 400 tlye almıstım, acıkcası bir rakam dusunmedim ama 100 tl gibi olur heralde yada snein onerin varsa yazarsan sevinirim.

Merhaba kar botu hala satılık mı acabai ve fiyat olarak ne kadar dusunuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…