- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
kizlar yarin aksam caya esimin nerdeyse cogu sulalesi bize gelcekler cok da kalabaliklar ben pek alisik degilum kalabalik misafir agarlamaya hicde sevmem ama yapcak bisey yok haber yolladilar okey dedik..benim simdi sole bi derdim var...ben ikramdan once temizlige takiyorum ev bal dok yala kaynanam ve gorumcemin kaynanamin kiz kardeslerinin eltilerinin en ufak kusur gormemesini istiyorum temizlikte oyuzren yarin ilk once ikramliklari yapsam onlar gelen kadar tadi degisirmi...yogurtlu makarna salatasi ve mercimek koftesi suan aklimi karistiran..asla.onlar varlen yapmam .tezgahi mutfago tertemiz gormeliler...sizce yarin 11 fe kahvalti yaptim.diyelim 1 de falan mercimek koftesini tamammen bitiriip sekil verip strecleyip dolaba koysam kotu olurmu aksam 7 ye 8 e kadar....makarna salatasi yogurlu o da dolapta kotu olurmu..akiskanlini kaybeder biliyorum ama hic onemli degil tabakta yayilmasin zaten yogurt tok dursun istiyorum ...ya bana akil verin lutfen...not ..temizlige bukadar takik olmamin sebebi kaynanam temizlik hastasi daha once adimi pis geline cikarmisti...kendi hasta oldugu iciin herkezi pis saniyor kizii ve ekardesleri de asiri titiz ..evime bakip dedigi laflari yutturmak istiyorum..tabi daha oncede geliyolardu ama h7sefer asiri kalabalik yeni eve gectik hayirli olsuna geliyolar kocalarida var baya kalabaliklar kizlar yardim lutfennn