2. Aşılama

gaffar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
5
1
1
43
Merhaba.7 kasımda 2 aşılamam yapıldı.bugün 11 gün.kam testi yaptırdım sonuç 26.97 çıktı.doktorum pzt günü tekrar test yaptır dedi.bu oran hamileliği gösterir mi sizce?

Merhaba.7 kasımda 2 aşılamam yapıldı.bugün 11 gün.kam testi yaptırdım sonuç 26.97 çıktı.doktorum pzt günü tekrar test yaptır dedi.bu oran hamileliği gösterir mi sizce?
Bence gösterir 12. Gün benim 65.37 idi

Merhaba.bugün 14 gün 41.85 çıktı.doktorum zayıf bir oran dedi.cuma günü tekrar test istedi.hamilemiyim anlayamadım
Hamilesiniz ama Dr neden hemen zayıf dediki iki günde iki kat artması lazım. Sen dr söylemeden Çarşamba günü tekrar kan ver bence 85 falan yada geçmesi lazım

İlk yaptırdığımda pzt günü 27 çıkmıştı 2 gün içinde 2 kat artmadoğı için zayıf dedi muhtemelen cuma tekrar yaptır dedi

Hamilesiniz ama Dr neden hemen zayıf dediki iki günde iki kat artması lazım. Sen dr söylemeden Çarşamba günü tekrar kan ver bence 85 falan yada geçmesi lazım
Merhaba.pzt 41.85 çıkmıştı.bugün tekrar yaptım. 5 ten küçük çıktı.niye böyle oldu anlamadım.böyle bi durum yaşayan var mı?

Back
X