Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, bende dün 2. Aşılamamı oldum işlemden 2 saat sonra aşırı gaz ve karın ağrısı yaşadım normal bir durum bence. Umarım mucizelerimiz bizimle olurMerhaba arkadaşlar bugün 2. Aşılamami oldum hayırlısıyla. 1. De çok zorlanmıştim kanal darligindan dolayı bunda da zorlandım ama 1.ye göre daha rahattı sanırım alıştım bana öyle geliyor. Pembe hafif kanamam oluyor karnım ağrıyor adet olacakmış gibi. Normal mi siZce
Hayırlısı olsun cnm inşallah kavuşuruz minnaklarimiza Allah'ın izniyle. Pembe kanama olması da normal mi acaba. Hala ara ara akıntı ile birlikte geliyor. Bu son aşılama benim inşallah tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz cnm baya zor bir süreçden geçiyoruz inşallah emeklerimizin karşılığını versin yarabbimMerhabalar, bende dün 2. Aşılamamı oldum işlemden 2 saat sonra aşırı gaz ve karın ağrısı yaşadım normal bir durum bence. Umarım mucizelerimiz bizimle olur
İnşallah canım. İsteyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu tadarHayırlısı olsun cnm inşallah kavuşuruz minnaklarimiza Allah'ın izniyle. Pembe kanama olması da normal mi acaba. Hala ara ara akıntı ile birlikte geliyor. Bu son aşılama benim inşallah tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz cnm baya zor bir süreçden geçiyoruz inşallah emeklerimizin karşılığını versin yarabbim
Aynen cnm takip edelim birlikte. Destek olalım fikir alışverişinde bulunalım. Süreci en güzel şekilde atlatalim. Gerçi unutmak gerekiyor aşılama olduğumuzu ama unutmak imkansizİnşallah canım. İsteyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu tadarkanal darlığından dolayı olmuştur birkaç güne o da geçer güzel düşünelim birlikte takip edelim bu süreyi
![]()
Dün çok farklı psikolojideydim işlem sırasında bile göz yaşı döktüm .Sanki yine olmayacak korkusu sardı o kadar zor bir süreç ki bu yolda Allah herkesin yardımcısı olsunAynen cnm takip edelim birlikte. Destek olalım fikir alışverişinde bulunalım. Süreci en güzel şekilde atlatalim. Gerçi unutmak gerekiyor aşılama olduğumuzu ama unutmak imkansiz
Ben gnolf iğneleri kullandım göbekten 1 hafta. Baya yorucu ve sıkıntılı iğne işi. Ben aşılama işinden çok zorlandım cnm ya baya acıdı canım hatta soğuk soğuk terledim nerdeyse bırakıyordum hatta doktor dedi birakayimmi. Bende o kadar gelmişim o sürece devam et kendimi kasmayacgim dayanacagim.dedimDün çok farklı psikolojideydim işlem sırasında bile göz yaşı döktüm .Sanki yine olmayacak korkusu sardı o kadar zor bir süreç ki bu yolda Allah herkesin yardımcısı olsunZaman nasıl geçecek bakalım. Klomenle 3 yumurta oluşmuştu hayırlısı artık
Ben iğneyi sordum gerek yok hapla da cevap alıyoruz demişti. Spekulum çok rahatsız edici. Yoksa kataterin girdiği bile anlaşılmıyor. Hangi hastanede oldun peki ?Ben gnolf iğneleri kullandım göbekten 1 hafta. Baya yorucu ve sıkıntılı iğne işi. Ben aşılama işinden çok zorlandım cnm ya baya acıdı canım hatta soğuk soğuk terledim nerdeyse bırakıyordum hatta doktor dedi birakayimmi. Bende o kadar gelmişim o sürece devam et kendimi kasmayacgim dayanacagim.dedim
Valla beni katater rahatsız etti cnm kanal darlığı var ya zor girdi tahriş etti galiba. Aydın kadın doğum hastanesinde cnm sen peki?Ben iğneyi sordum gerek yok hapla da cevap alıyoruz demişti. Spekulum çok rahatsız edici. Yoksa kataterin girdiği bile anlaşılmıyor. Hangi hastanede oldun peki ?
Ben istanbulda yaşıyorum canım. Üniversite hastanesinde oldum bezmialemde. Hsg çektirmiş miydin ?Valla beni katater rahatsız etti cnm kanal darlığı var ya zor girdi tahriş etti galiba. Aydın kadın doğum hastanesinde cnm sen peki?
Evet onu yapmadan zaten aşılama tüp bebek yapılmıyor cnmBen istanbulda yaşıyorum canım. Üniversite hastanesinde oldum bezmialemde. Hsg çektirmiş miydin ?
Merhaba umarım güzel sonuçlar alırsınız. Ben de gnolf kullanıyorum yarın kontrolüm var. Siz iğneyi kullandıktan ne kadar zaman sonra aşılama oldunuzBen gnolf iğneleri kullandım göbekten 1 hafta. Baya yorucu ve sıkıntılı iğne işi. Ben aşılama işinden çok zorlandım cnm ya baya acıdı canım hatta soğuk soğuk terledim nerdeyse bırakıyordum hatta doktor dedi birakayimmi. Bende o kadar gelmişim o sürece devam et kendimi kasmayacgim dayanacagim.dedim
Merhaba cnm isteyen herkese nasip etsin rabbim 6 gün 75 doz kullandım cnm sonra catlatma iğnesi oldum. Sana nasıl verdi cnm dozunuMerhaba umarım güzel sonuçlar alırsınız. Ben de gnolf kullanıyorum yarın kontrolüm var. Siz iğneyi kullandıktan ne kadar zaman sonra aşılama oldunuz
Ben de regl 2 gün başladım 37,5 olarak yapıyorum. Bugün 5.günüm yarın kontrolüm var. Benim merak ettiğim acaba yarın mı verecek çatlatma iğnesi çok heyecanlıyımMerhaba cnm isteyen herkese nasip etsin rabbim 6 gün 75 doz kullandım cnm sonra catlatma iğnesi oldum. Sana nasıl verdi cnm dozunu
İlk ilacı alırken veriyor cnm onu. Şimdi bakacak yumurtalarina yeterli olgunluğa ulaşıncaya kadar şu gun kadar daha kullan sonra çatlatma iğnesi ni yap şu gün gel diyecek büyük bir ihtimalleBen de regl 2 gün başladım 37,5 olarak yapıyorum. Bugün 5.günüm yarın kontrolüm var. Benim merak ettiğim acaba yarın mı verecek çatlatma iğnesi çok heyecanlıyım![]()
Hadi bakalım inşallah. Ben ilk çatlatma iğnesiyle gebelik oldu düşük yaptım şimdi zaman kaybetmemek için aşılamaya başlıyorum inşallah bu da başarılı olur. Sizlere de dua ediyorumİlk ilacı alırken veriyor cnm onu. Şimdi bakacak yumurtalarina yeterli olgunluğa ulaşıncaya kadar şu gun kadar daha kullan sonra çatlatma iğnesi ni yap şu gün gel diyecek büyük bir ihtimalle
İnşallah cnm tutar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın cnm emeklerimizin karşılığını versin rabbimHadi bakalım inşallah. Ben ilk çatlatma iğnesiyle gebelik oldu düşük yaptım şimdi zaman kaybetmemek için aşılamaya başlıyorum inşallah bu da başarılı olur. Sizlere de dua ediyorum![]()
Amin inşallah. Sizin sonuç ne zaman belli olacak bi belirtiniz var mıİnşallah cnm tutar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın cnm emeklerimizin karşılığını versin rabbim