- 26 Temmuz 2022
- 60
- 23
- 18
- 28
- Konu Sahibi Pembeyuvam1
-
Allah bir an önce kavuştursun canım her şeyin o kadar vakti olduğuna inanıyorum ki instagramda simla canpolat diye bir hesap var yıllardır uğraşıyordu şimdi hamile ve kaçıncı tüp bebek denemeniz diye sormuşlar söylemek istemiyorum ama +7 falan gibi bir cevap gelmiş. Yani günümüzde gerçekten her şey mümkün tıp o kadar gelişti ki. Muhtemelen çok sıkıyorsun kendini. Sıktıkça stres oldukça tutmuyor rahat olmak biraz akışa güvenmek lazım. Olsun olsun dedikçe erteleniyor sanki. Ben senin de olacağına eminimBugün ikinci aşılamamında tutmadığını öğrendim beta karşısında 0,100 yazısını görmek o kadar kahrediyorki o kadar perişan ediyoki o an kalbime bişey saplanıyor ne yapıcam bilmiyorum üçüncü aşılamaya geçmeye hazır bile değilim insan gerçekten yoruluyor sizin kaçıncı aşılamanız tuttu
Söylediklerin bi merhem gibi geldi çok teşekkür ederim anneme bile çok üzüldüğümü anlatamıyorum çünkü biliyorumki bilse böyle kafaya taktığımı oda çok kahrolur çok şağol Allah razı olsunAllah bir an önce kavuştursun canım her şeyin o kadar vakti olduğuna inanıyorum ki instagramda simla canpolat diye bir hesap var yıllardır uğraşıyordu şimdi hamile ve kaçıncı tüp bebek denemeniz diye sormuşlar söylemek istemiyorum ama +7 falan gibi bir cevap gelmiş. Yani günümüzde gerçekten her şey mümkün tıp o kadar gelişti ki. Muhtemelen çok sıkıyorsun kendini. Sıktıkça stres oldukça tutmuyor rahat olmak biraz akışa güvenmek lazım. Olsun olsun dedikçe erteleniyor sanki. Ben senin de olacağına eminim
2 buçuk yıl olucak evliyiz bende 26 yaşındayım bi ayda unutayım diyorum hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum ama adet zamanı gelince acabamı diyorum ne yapmamız gerekiyor anlamıyorumbende senin gibiyim canım 3 çatlatma 1 aşılama yaptırdım hep negatif.... 3 yıllık evliyim 28 yaşındayım bıraktım artık kendimi
İnşallah tutmuştur sonuç belli oldu mu acabaMerhaba bende iki yıllık evliyim ilk defa Aşılama yaptırıyorum henüz iğneleri kullanıyorum daha aşılama olmadı bakalım hayırlısı artık inşallah hepimize en kısa zamanda anne olmak nasip olur
Yok canım Aşılama yapmadı doktor gonalf iğneleri kullandım yumurtaların çatlamış gerek yok aşılamaya dedi bu ay böyle deneyelim olmazsa bidahaki aya yaparız dedi bekliyorum bakalım hayırlısı ile daha bir hafta oldu adetime 4 gün var bakalım kısmet artıkİnşallah tutmuştur sonuç belli oldu mu acaba
Benimde Ağustosta üçüncü aşılamaya başlayacağız İnşallah tutar hayırlı sağlıklı bizim kesin şudur diyeceğimiz bi sorun yok ikimizdede ama 19 aydır olmuyorYok canım Aşılama yapmadı doktor gonalf iğneleri kullandım yumurtaların çatlamış gerek yok aşılamaya dedi bu ay böyle deneyelim olmazsa bidahaki aya yaparız dedi bekliyorum bakalım hayırlısı ile daha bir hafta oldu adetime 4 gün var bakalım kısmet artık
İnşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin.Bizimde çok sorun yok benim tek tüpüm kapalı doktor bir tüp yeterli dedi ama iki yıldır olmadıBenimde Ağustosta üçüncü aşılamaya başlayacağız İnşallah tutar hayırlı sağlıklı bizim kesin şudur diyeceğimiz bi sorun yok ikimizdede ama 19 aydır olmuyor
İnşaallah olur Yuşa türbesiyle ilgili yapılan duaları biliyormusunuz evlat sahibi olmak için gidiliyormuş istanbuldaysanız bi araştırın derimİnşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin.Bizimde çok sorun yok benim tek tüpüm kapalı doktor bir tüp yeterli dedi ama iki yıldır olmadı
Yok değilimİnşaallah olur Yuşa türbesiyle ilgili yapılan duaları biliyormusunuz evlat sahibi olmak için gidiliyormuş istanbuldaysanız bi araştırın derim
Hayırlısı olsun olur inşallahYok değilim
Merhabalar. Adınıza üzüldüm ama sıkmayın canınızı umudu yitirmemek gerekBugün ikinci aşılamamında tutmadığını öğrendim beta karşısında 0,100 yazısını görmek o kadar kahrediyorki o kadar perişan ediyoki o an kalbime bişey saplanıyor ne yapıcam bilmiyorum üçüncü aşılamaya geçmeye hazır bile değilim insan gerçekten yoruluyor sizin kaçıncı aşılamanız tuttu
Hiçbir leke falan olmuyor belirtiler falan her ay nasıl adet oluyorsam öyle belirtiler oldu herhangi bir belirti olursa hamilemiyim acaba diye düşünme çünkü çok fazla yanıltıyor vücudumuz. Ben mesela bu ay kesin oldu dediğim o kadar çok belirti yaşadımki ama hep hüsran oldu o yüzden kan testi ve regl gecikmesini beklemek en doğrusu üzülürsün diğer türlü. Rahimde kasılmalar oldu dedim tutunma kasılmasımı acaba ama alakası bile yokmuş midemde bulandı başımda döndü canım bişeyler çekti hepsi vücudum beni kandırmış meğerMerhabalar. Adınıza üzüldüm ama sıkmayın canınızı umudu yitirmemek gerek
Benim de aşılamamın 10 günü. Şunu sormak istiyorum aşılamanın tutmadığı zaman herhangi bir leke geliyor mu bilginiz var mı
Abladım hayırlısı olsun inşallah.Hiçbir leke falan olmuyor belirtiler falan her ay nasıl adet oluyorsam öyle belirtiler oldu herhangi bir belirti olursa hamilemiyim acaba diye düşünme çünkü çok fazla yanıltıyor vücudumuz. Ben mesela bu ay kesin oldu dediğim o kadar çok belirti yaşadımki ama hep hüsran oldu o yüzden kan testi ve regl gecikmesini beklemek en doğrusu üzülürsün diğer türlü. Rahimde kasılmalar oldu dedim tutunma kasılmasımı acaba ama alakası bile yokmuş midemde bulandı başımda döndü canım bişeyler çekti hepsi vücudum beni kandırmış meğer
Anladım. Üzmeyin kendinizi biliyorum zor bi durum hayırlısıyla nasip olsun inşallah size deHiçbir leke falan olmuyor belirtiler falan her ay nasıl adet oluyorsam öyle belirtiler oldu herhangi bir belirti olursa hamilemiyim acaba diye düşünme çünkü çok fazla yanıltıyor vücudumuz. Ben mesela bu ay kesin oldu dediğim o kadar çok belirti yaşadımki ama hep hüsran oldu o yüzden kan testi ve regl gecikmesini beklemek en doğrusu üzülürsün diğer türlü. Rahimde kasılmalar oldu dedim tutunma kasılmasımı acaba ama alakası bile yokmuş midemde bulandı başımda döndü canım bişeyler çekti hepsi vücudum beni kandırmış meğer
Amin inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur inşallahAbladım hayırlısı olsun inşallah.
Sizde üzmeyin kendinizi biliyorum belki zor ama herşey için doğru bi zaman
Anladım. Üzmeyin kendinizi biliyorum zor bi durum hayırlısıyla nasip olsun inşallah size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?