• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aşılamadada hamile kalıp düşükle sonuçlananlar

beklenenmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
270
0
46
Bolu
selam arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim..ve hiç korunmadım..gebelike elde edemedim geçen şubat ayı aşılama yaptırdım..ve hamile kaldım kalp atışlarını duydum meleğimin bi sonraki gidişimde bebeğim ölmüştü:(kürtaj oldum ve tekrar ardından hiç beklemeden aşılama tedavisi oldum..yine hamilelik gerçekleşti fakat aşılamanın 4.günü kanama oldu.bende kan sulandırıcı ve düşük önleyici iğneler oldum hergün..buna rağmen yine düşükle sonuçlandı..çok üzgünüm benim gibi olan arkadaşlar varsa ve bebeği kollarında olanlar bana umut olun çok ihtiyacım var..umudum tükenmesinn:(((

ilk dusukten ne kadar sure sonra asilama yaptirdin canim. belki rahim hazir degildi ikinciye hemen...3 ay korunma oluyor ya genelde, sen bekledin mi en az uc ay...
gerekli testler yapildi mi bu arada?

Son düzenleme:
ilk dusukten ne kadar sure sonra asilama yaptirdin canim. belki rahim hazir degildi ikinciye hemen...3 ay korunma oluyor ya genelde, sen bekledin mi en az uc ay...
gerekli testler yapildi mi bu arada?

nisanda kurtaj oldum ayni ay asila olup gebe kaldim gelisimleri gayet iyiydi keseyi cevreleyen zar olusmamis.belkide kurtaj yuzunden olusmamisti insallahhhh 3.sune saglikla kavusurum..iste genetiige falan baktiricaz insallah onda sonuclar iyi cikar...

Back
X