J jalem Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2012 46 1 16 Kastamonu 15 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi jalem #1 ark 2 aşılamamı yaptırdım bugün altıncı günüm ne bi belirti ne bi his hiçbişey yok. içinizde ikinci aşılaması tutan var mı bana moral olun
ark 2 aşılamamı yaptırdım bugün altıncı günüm ne bi belirti ne bi his hiçbişey yok. içinizde ikinci aşılaması tutan var mı bana moral olun
J jalem Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2012 46 1 16 Kastamonu 15 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi jalem #2 hiç mi kimse yok tecrübelerini anlatacak
T tahra Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2012 130 7 48 Elazığ 28 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi jalem #3 jalem .!.: ark 2 aşılamamı yaptırdım bugün altıncı günüm ne bi belirti ne bi his hiçbişey yok. içinizde ikinci aşılaması tutan var mı bana moral olun Genişletmek için tıkla... canım benim tuttu 2.aşılama bol bol dinlen su iç meyve ye inşallah tutar
jalem .!.: ark 2 aşılamamı yaptırdım bugün altıncı günüm ne bi belirti ne bi his hiçbişey yok. içinizde ikinci aşılaması tutan var mı bana moral olun Genişletmek için tıkla... canım benim tuttu 2.aşılama bol bol dinlen su iç meyve ye inşallah tutar