2.asilamasi tutanlar yazabilirmi?

Minik_kuss

gün ola harman ola...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
274
89
73
36
Sebepsiz infertilite yuzunden 2 senedir gebelik olusmadi ve asilama yaptirdim hersey olumluyken tutmadi doktorum 2.ye gecelim dedi 1.sinde negatif görüp 2.sinde hamile kalanlar var mi?bi umut isigi olun bize...

Bizim 3. Aşılama tuttu ümidini kesme sakin, su an gosumde agliyo :) allah herkese nasip etsin bu arada aşılama günü yanlış tahmin yüzünden ilk2 aşılama boşa gitti aşılama gününü iyi hesaplama lazim

Bizim 3. Aşılama tuttu ümidini kesme sakin, su an gosumde agliyo :) allah herkese nasip etsin bu arada aşılama günü yanlış tahmin yüzünden ilk2 aşılama boşa gitti aşılama gününü iyi hesaplama lazim
Allah razi olsuninsaallah umitsizlige kapilmamaya calisiyorum nasil yanlis hesaplama yani benim doktorum da igneden 24saat sonra yapti asilamayi herkes 36saat sonra yaptirmis kafam karismadi degil

CAtlatma ignesini vurma gününü yanlış hesapladilar soyle diyim 2. Ve 3.' Asilamaya aynı tarihlerde baslamasina rağmen biri salı günü iğne vurdu 3. Çarşamba iğne vurdu 1 günün bile çok önemi var el tuttu, allahtan umut hiç kesmeyin

Evet bndede ilkinde kist oluştu doktor 1 ay ara verelim dedi. 2. Ay yeniden başladık adetle beraber kistler gitmişti zaten. 2. De de hamile kaldım zaten

Evet bndede ilkinde kist oluştu doktor 1 ay ara verelim dedi. 2. Ay yeniden başladık adetle beraber kistler gitmişti zaten. 2. De de hamile kaldım zaten
Cok tesekkur ederim bana gercekten moral oldunuz:KK68:peki son bi soru probleminiz neydi ve ne kadardir olmuyordu? Benimki sebepsiz infertilite ve 2.5senedir olmuyor

Pko var diyırlardı ama yumurtalar büyüyor ve çatlıyordu düzenli adet görüyordüm. 7 ay tedavi gördüm. 3 ay klomen 2 ay aşılama. Allah böyle nasip etti

Benimde 2.asilamam ve benim doktorum da 24 saate denk getirdi suan 6.gunum tutarsa bilgi veririm arkadaslar.rabbim guzel haberler vermemizi nasip etsin, sabir beklemek ne zor ama beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsal oluuo

iyi geceler benim ilk asilamam tutu dusuk ile sonuclandi ikincisi tutu sonra 2 defa daha asilama yaptim tutmadi size tek tavsiyem dikat edin sitres uzuntu yapmayin sabir edin hemen test yapmayin sakince gununuzu doldurun insallah

iyi geceler benim ilk asilamam tutu dusuk ile sonuclandi ikincisi tutu sonra 2 defa daha asilama yaptim tutmadi size tek tavsiyem dikat edin sitres uzuntu yapmayin sabir edin hemen test yapmayin sakince gununuzu doldurun insallah
Keske insanin elinde olabilse ama beklemek cok zor :olamaz:

Ben 2 kere aşılama yaptırdım, tutmadı. 1. aşılamada çatlatma ignesinden 36 saat sonra,2.de ise 24 saat sonra aşılama yapılmıştı. Şimdi ara verdim bir ay, adet olunca 3. ye başlarız Inşallah.

Back
X