2.aşılamaya devam mı tüpe geçiş mi?

merhaba ımkanların varsa tup bebeg gecı yap derım cunku asılamadakı oran %10 ben 3.asılamamı oldum sonuc beklıyorum...ayrıca her asılam oldugumuzda vucuda hormon alıyoruz..o da ısın en kotu yanı..
yanlıs anlamassan yasın 34 bellı bır yasdan sonra yumos sayısında azalma oluyor..tup bebekde tutunma sansı bıle azalıyor..
esınle senın verecegın karar...

bence tüp bebeğe geçmelisin canım.morfoloji düşük çünkü. bende yanı durumdayım tek farkımız benim yaşım 22. o yüzden ben biraz daha oyalana oyalana yapıyorum.ama senin yaşın ilerlemiş bayağı. tüp bebekte 35 geçtikten sonra şans çok daha azalıyor....rabbim tez zamanda kucağını doldursun nşallah..

Canım bence de aşılamayla oyalanma ve imkanın varsa tüp bebek dene. Aşılamada şans çok fazla değil zaten morfoloji sorunu,ileri hareket az diyorsun, yaşında ufak değil bence doktorlara bakma bazen boşuna oyalıyorlar insanı. Yaş 35 i geçince genelde bayanlardada yumurta kalitesi düşüyor bu sefer onlarla uğraşmak zorunda kalırsın. Bende ve eşimde bi sorun olmamasına rağmen 3 aşılamamda negatif oldu, zaman kaybetme derim.

kızlar çok teşekkürler görüşleriniz için.. bende sürekli gitgel yaşamaktayım kafamda bir sürü şey var.tahmin edersiniz süreçler çok zorlu.. başka paylaşımı tecrübesi olan var ise lütfen ekleme yapsın...

canım benim 2. aşılamam ve bu gün güzel haberi aldık hamileyim aşılama konusunda çevremde bana hiç ümit veren olmadı boşuna uğraşıyorsunuz hemen tüp bebek yaptırın dediler biz devlet destekli gittiğimiz için bu süreçleri geçirmek zorundaydık zaten ama bak oldu işte biz elimizden geleni yapalım taktir Allahtan ümidini kaybetme yeter bu arada benim yaşımda 35

tebrikler sn 17 çoooooook sevindim.Allah tez günde kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh.
Ben aşılama sürecinden çok bunalıyorum bu sebeple galiba tüp bebeğe dönecem ama bakalım.

Back
X