• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2. Aşılamaya ne zaman geçilmeli?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dilek355

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
22
0
36
İzmir
MERHABALAR arkadaşlar sizler 2. aşılamaya ne zaman geçtiniz acaba, ben adet oldum erken bile geldi bu ay. 2. aşılamayı bir daha ki ay yapmak istiyrum.doktorumda bir daha ki ay yapalım istersen dedi vücüdun da dinlenmil olur dedi.sizin doktorlarınızın önerisi nasıldı?

ben adetimden de bişey anlamadım kiii çamur gibi gördüm toprak gibi anlayamadım kullandığımız jel yaptı sanırım bir daha ki ayda daha düzenli gelir diye düşündük. işallah faydası olur.

ben adetimden de bişey anlamadım kiii çamur gibi gördüm toprak gibi anlayamadım kullandığımız jel yaptı sanırım bir daha ki ayda daha düzenli gelir diye düşündük. işallah faydası olur.

benimde en son aşılamam aynen öyle olmuştu çamur gibiydi hakkımızda hayırlısı olsun umarım bebeğine çok geçmeden kavuşursun

MERHABALAR arkadaşlar sizler 2. aşılamaya ne zaman geçtiniz acaba, ben adet oldum erken bile geldi bu ay. 2. aşılamayı bir daha ki ay yapmak istiyrum.doktorumda bir daha ki ay yapalım istersen dedi vücüdun da dinlenmil olur dedi.sizin doktorlarınızın önerisi nasıldı?
Ben de 2 hafta once asilama yaptirdim, asilamanin 11.gunuydu kanamam basladi. Doktor yumurta buyutucu ilaclarin etkisi bu ay da surer, bu ay kendiniz deneyin olmazsa bir sonraki ay asilama veya tup deneriz dedi.

Ben de 2 hafta once asilama yaptirdim, asilamanin 11.gunuydu kanamam basladi. Doktor yumurta buyutucu ilaclarin etkisi bu ay da surer, bu ay kendiniz deneyin olmazsa bir sonraki ay asilama veya tup deneriz dedi.

ay canım öylemi çok sevindim bak aslında bende duymuştum bunu vücüdumdan da anlıyorum aslında adetim benimde yeni bittii iş allah doğal yolla kalırız canım kim bilir tabiki yüze Allahım yanımızda olsun hepimizin için hayırlısı olsun güzel haberlerimiz olur işallah bu ay:46:

Back
X