2 ay içinde 14-15 kilo vermem gerekiyor.2 ay sonra fiziki mülakatlara gricem yardım!

mero95

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
1.026
889
323
29
2 Ay sonra Allahın izniyle inşallah fiziki mülakatlara başvurucam.14-15 kilo vermem gerekiyor. :18: Tavsiyeleriniz ve yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin!!!!

yememekten başke çareen yok aç kalacak bol bol spor yürüyüş yapacaksın yoksa 2 ayda nasıl vereceksin

yememekten başke çareen yok aç kalacak bol bol spor yürüyüş yapacaksın yoksa 2 ayda nasıl vereceksin

Dediğiniz gibi işin başı boğazı kesmek ve spor yapmak.benim buraya konu açmamın sebebi kilo veren arkadaşların deneyimlerinden önerilerinden yararlanmak.ve buraya yazan arkadaşlarla moral bulmak.d 2 ayda vermek zor değil insan isteğince başaramayacağı bir şey yok.iste bu isteğimin yanında biraz moral olarak destek almak istedim.d

Merhaba cnm 2 ay kilo vermek icin kısa bir süre ayda maksimum 2, 5-3 kg verilmesi uygun diye biliyorum aksi halde kas kaybı oluyormuş yani vücut sıkılığını kaybediyor onu toparlamak daha zor. Uygun bir diyet ve sporla çözerek mülakatta başarılı olursun inşallah.

Merha Abla
Haklısınız bunu anlamak zor oldu daha doğrusu kabullenmek,sabretmek...
konuyu açalı 1 yıl olmak üzere sonuç ne oldu??
3-5 veriyorsam onları geri alıp yine vermekle geçti :)
2.5 Ay önce karar verdim baktım şok mok diyette artık yapamıyorum.Zaten yapsamda geri alıyorum :)
Kalori hesaplaması yaparak 2 ayda 7 kilo verdim yediklerimi hesaplayarak :) her şeyden de yedim sadece hesaplayarak
Kaçamaklarım tabiki oldu ama onlarıda unutmadan takip ederek :)
En önemlisi işin başı sağlık onu anlamış oldum :)
Yavaş yavaş vücudu yormadan ilerliyoruz bakalım :)
Hayırlısı

Tarihe bakmadan yazmışım cnm:) Ama son durum için çok sevindim. Herşeyin başı saglık sonrası hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…