2 Ay sonra Allahın izniyle inşallah fiziki mülakatlara başvurucam.14-15 kilo vermem gerekiyor. :18: Tavsiyeleriniz ve yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin!!!!
Dediğiniz gibi işin başı boğazı kesmek ve spor yapmak.benim buraya konu açmamın sebebi kilo veren arkadaşların deneyimlerinden önerilerinden yararlanmak.ve buraya yazan arkadaşlarla moral bulmak.d 2 ayda vermek zor değil insan isteğince başaramayacağı bir şey yok.iste bu isteğimin yanında biraz moral olarak destek almak istedim.d
Merhaba cnm 2 ay kilo vermek icin kısa bir süre ayda maksimum 2, 5-3 kg verilmesi uygun diye biliyorum aksi halde kas kaybı oluyormuş yani vücut sıkılığını kaybediyor onu toparlamak daha zor. Uygun bir diyet ve sporla çözerek mülakatta başarılı olursun inşallah.
Merhaba cnm 2 ay kilo vermek icin kısa bir süre ayda maksimum 2, 5-3 kg verilmesi uygun diye biliyorum aksi halde kas kaybı oluyormuş yani vücut sıkılığını kaybediyor onu toparlamak daha zor. Uygun bir diyet ve sporla çözerek mülakatta başarılı olursun inşallah.
Merha Abla
Haklısınız bunu anlamak zor oldu daha doğrusu kabullenmek,sabretmek...
konuyu açalı 1 yıl olmak üzere sonuç ne oldu??
3-5 veriyorsam onları geri alıp yine vermekle geçti :)
2.5 Ay önce karar verdim baktım şok mok diyette artık yapamıyorum.Zaten yapsamda geri alıyorum :)
Kalori hesaplaması yaparak 2 ayda 7 kilo verdim yediklerimi hesaplayarak :) her şeyden de yedim sadece hesaplayarak
Kaçamaklarım tabiki oldu ama onlarıda unutmadan takip ederek :)
En önemlisi işin başı sağlık onu anlamış oldum :)
Yavaş yavaş vücudu yormadan ilerliyoruz bakalım :)
Hayırlısı