2 ay içinde 14-15 kilo vermem gerekiyor.2 ay sonra fiziki mülakatlara gricem yardım!

mero95

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
1.026
889
323
29
2 Ay sonra Allahın izniyle inşallah fiziki mülakatlara başvurucam.14-15 kilo vermem gerekiyor. :18: Tavsiyeleriniz ve yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin!!!!

yememekten başke çareen yok aç kalacak bol bol spor yürüyüş yapacaksın yoksa 2 ayda nasıl vereceksin

yememekten başke çareen yok aç kalacak bol bol spor yürüyüş yapacaksın yoksa 2 ayda nasıl vereceksin

Dediğiniz gibi işin başı boğazı kesmek ve spor yapmak.benim buraya konu açmamın sebebi kilo veren arkadaşların deneyimlerinden önerilerinden yararlanmak.ve buraya yazan arkadaşlarla moral bulmak.d 2 ayda vermek zor değil insan isteğince başaramayacağı bir şey yok.iste bu isteğimin yanında biraz moral olarak destek almak istedim.d

Merhaba cnm 2 ay kilo vermek icin kısa bir süre ayda maksimum 2, 5-3 kg verilmesi uygun diye biliyorum aksi halde kas kaybı oluyormuş yani vücut sıkılığını kaybediyor onu toparlamak daha zor. Uygun bir diyet ve sporla çözerek mülakatta başarılı olursun inşallah.

Merhaba cnm 2 ay kilo vermek icin kısa bir süre ayda maksimum 2, 5-3 kg verilmesi uygun diye biliyorum aksi halde kas kaybı oluyormuş yani vücut sıkılığını kaybediyor onu toparlamak daha zor. Uygun bir diyet ve sporla çözerek mülakatta başarılı olursun inşallah.
Merha Abla ;)
Haklısınız ;) bunu anlamak zor oldu daha doğrusu kabullenmek,sabretmek...
konuyu açalı 1 yıl olmak üzere sonuç ne oldu??
3-5 veriyorsam onları geri alıp yine vermekle geçti :P :)
2.5 Ay önce karar verdim baktım şok mok diyette artık yapamıyorum.Zaten yapsamda geri alıyorum :)
Kalori hesaplaması yaparak 2 ayda 7 kilo verdim yediklerimi hesaplayarak :) her şeyden de yedim sadece hesaplayarak ;)
Kaçamaklarım tabiki oldu ama onlarıda unutmadan takip ederek :)
En önemlisi işin başı sağlık onu anlamış oldum :)
Yavaş yavaş vücudu yormadan ilerliyoruz bakalım :)
Hayırlısı ;)

Tarihe bakmadan yazmışım cnm:) Ama son durum için çok sevindim. Herşeyin başı saglık sonrası hayırlısı.

Back
X