Doğuma Hazırlık 2 ay kaldı hala kızımızın ismine karar veremedik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevalkan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
221
29
98
Merhaba Allahın izniyle 2 ayımız kaldı ama hala isme karar vermedik. aklımızda olan isimlerden örnekler vereyim, lütfen fikri olan yardımcı olsun.
İpek
Melisa
Simay
Alya
Arya
Nil
Mila,Mina
Lina
Ayza
Ceyla
Sevi
Vera

aslında böyle dğeişik bir isim olsun istiyorum, bir de iki isim istemiyoruz soyadımız da uzun. Karr vermek çok zor. İsim önerilerine açığız....

Hepsi güzel isimler.
İçlerinden en çok hoşuma gidenler:simay, ceyla, nil.

Ipek, Nil ve Sevi gayet güzel. Diğer isimler pek tarzım değil.

Birkaç önerim :
Ilgın
Işıl
Berin
Aylin
Inci
Sedef

Lina çok güzelmiş yaaa cok değişik , söylenişi de kulağa çok hoş geliyor :)))

ipek, Melisa ve Simay iclerinden en hosuma gidenler.. allah bi avazda kurtarsin ins

Simay doga nisa isimleri guzel aralarinda kombin olabilir

Bebeklik, çocukluk, gençlik ve sonrası aşamaları düşünerek bence İPEK

Benim prensesim haziran da doğacak Allah nasip ederse Mina ya da mihrimah düşünüyorum ama Mina daha ağır basıyor :)

Ben buraya yazdığınız isimleri beğenmedim malesef. Vera lina gibi isimler bana yabancı birinin ismi gibi geliyor. İpek en iyileri.
Benim için anlamda önemli belki anlamlarını yazsanız fikrim değişebilirdi :)
Öneri olarakta asel diyebilirim. Cenneteki bal demekti sanırım anlamı. Ve bir tanıdığımın kızının adı gerçekten bal gibi tatlı bir kız :)

Simay'ı begendim. Lina, mina gibi isimler hosuma gitmiyor.

herkese teşeşkürler ama hala karar verilemedi malesef (((

Reyyan nasil ?

Reyyan; “suya kanmış”, “suya doymuş”, “dolgun”, “semiz” gibi manalara gelmektedir. Bu, aynı zamanda sadece oruçluların gireceği bir cennet kapısının da ismidir. “Cennette Reyyân denilen bir kapı vardır. Oradan sadece oruçlular girer. Oruçlular girdiler mi artık o kapı kapanır, kimse oradan giremez.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…