Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi2 ay oldu doğum yapalı ama tartıda hep aynıyım.
ben de malesef kilo üstüne kilo alanlardanım.bebişlerimiz sağlıklı olsun diye kendimizden bir müddet fedakarlık etmemiz gerekiyor kuzucuğum 8 aylık ve ben sınırımı oldukça fazlasını aşmış durumdayım 1 yaşı bekliyorum ondan sonra biraz da kendime yönelmeyi düşünüyorum yoksa ertele n1ereye kadar iinşallah hepimiz eski kilolarımıza döneriz 11arkadaşlar herşey onlar için !!!
benimde 4,5 ay oldu 1-2 kilo verdim,dikkatte ediyorum,yemenin sütle pek alakası yok,çok yememme rağmen sadece sütüm yetiyor vee bebeğimin iştahı iyi olmasına rağmen.regl olmadım henüz,sanırım ondan veremiyorum,çünkü normalde çok hızlı kilo kaybedebiliyorum
Kızımın 4,5 ayında işe başladım. İşe başlayana kadar sadece yarım kilo verdim. Şimdi kızım 10. ayında toplamda 5,5 kilom gitti kendi kendine... İşe başlayınca hareketten verdim. Bi de regl olmaya başlama da önemli bence....