Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2 ay oldu doğum yapalı ama tartıda hep aynıyım.

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
297.504
614.808
1.098
Malatya
selam arkadaşlar ben 2ay oldu doğum yapalı ama pek kilo veremedim.acaba önerileri olan varmı.
:emir_bebek:

beterin beteri var 11. aya girdik hala aynıyım :kedi: süt olsun diye dünyayı yiyince böyle oluyormuş onu öğrendim :1no2:

yine iyi ben ilk 3 ay o kadar kilonun üstüne yine kilo almıstım

benimde 2 ay oldu ve1 kilo üstüne aldım,emziriyorum diye rejimde yapamıyoz.bende yok öyle sık yiyip az yemek,ya hep ya hiç..

ben de malesef kilo üstüne kilo alanlardanım.bebişlerimiz sağlıklı olsun diye kendimizden bir müddet fedakarlık etmemiz gerekiyor kuzucuğum 8 aylık ve ben sınırımı oldukça fazlasını aşmış durumdayım 1 yaşı bekliyorum ondan sonra biraz da kendime yönelmeyi düşünüyorum yoksa ertele n1ereye kadar iinşallah hepimiz eski kilolarımıza döneriz 11arkadaşlar herşey onlar için !!!

Son düzenleme:
benimde 4,5 ay oldu 1-2 kilo verdim,dikkatte ediyorum,yemenin sütle pek alakası yok,çok yememme rağmen sadece sütüm yetiyor vee bebeğimin iştahı iyi olmasına rağmen.regl olmadım henüz,sanırım ondan veremiyorum,çünkü normalde çok hızlı kilo kaybedebiliyorum:(

arkadalar benim birde 2 ay oldu ama kanamam henüz bitmedi acaba bir fikri bilgisi olan yazsın.bir sorunmu yoksa normalmi

selam arkadaşlar ben 2ay oldu doğum yapalı ama pek kilo veremedim.acaba önerileri olan varmı.
:emir_bebek:

Kızımın 4,5 ayında işe başladım. İşe başlayana kadar sadece yarım kilo verdim. Şimdi kızım 10. ayında toplamda 5,5 kilom gitti kendi kendine... İşe başlayınca hareketten verdim. Bi de regl olmaya başlama da önemli bence....

Back
X