Ameliyatımın 2. ayındayım ve sonuçtan hiç memnun değilim 1 yıl dolunca revizyon olacağım galiba. Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Delikler fazla gözüküyor sanki kanatlara müdahale edilmedi miAmeliyatımın 2. ayındayım ve sonuçtan hiç memnun değilim 1 yıl dolunca revizyon olacağım galiba. Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Kanatlar şiş gibi ama benim de şiş duruyor uç kanatlarEdildi ama hiç edilmemiş gibi malesef
Valla herkese normal iyi güzel geliyor burnum ama bana kötü geliyor belki eski burnumu sevdiğim için alışamadım sanırımSizin burnunuzu görmüştüm bence çok az ucunda şişlik vardı ama güzel görünüyordu benim burnum kim olmamış bence
Bence de revizyon olmanız şartAmeliyatımın 2. ayındayım ve sonuçtan hiç memnun değilim 1 yıl dolunca revizyon olacağım galiba. Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Değil mi çok garip kontrole de gidemiyorum ki sorayım doktorayandan değil de önden bi problem var gibi mesela yandan kalkık dururken önden bakınca ucu hafif aşağıda
O gözünüze batan şey burun kanatlarınızdan kaynaklanıyor alar retraction deniyor sizdeki şeye bazı insanların burnu doğuştan böyle oluyor revizyonluk bir durumunuz yok bence sakın kanatlarınıza dokuntturmayın kanadı kesilip biçilmiş burunlar asla doğal durmuyor ve kanadın biri yukarıda biri aşağıda oluyor çoğu zaman kimseleri dinlemeyin bu burnu ararsınız çok doğal duruyor
yukarıdaki arkadaşa kesinlikle katılmıyorum. Bence revizyona ihtiyaç var, ben de revizzyon ameliyatı olacağım.Teşekkür ederim yorumunuz için ama bu kadar doğal duracaksa neden ameliyat oldum ki diye sorup duruyorum kendi kendime neredeyse ameliyat öncesi burnumla aynı
yukarıdaki arkadaşa kesinlikle katılmıyorum. Bence revizyona ihtiyaç var, ben de revizzyon ameliyatı olacağım.