2 ay sonra gelen mektup(:

valla ben gördüm böyle bir erkek. şu an yeni sözlüsüyle mutlu, eskisi çoook pişman oldu ardından :gitme:

arkadaşım eski mesajlarına baktım çocuk seni terketmiş neden yanlış yönlendiriyorsun

Son düzenleme:
Hayır aratmadım ama cümleler ona ait bence tanıyorum onu kendisi yazmıştır!! Aldatma vesaire yoktu Bilmiyorum kızlar ona üzülüyorum ben sevilmeyi hakeden biri değilim

neden sevilmeyi haketmediğini düşünüyorsun bu bir?

nişanlın mektupta seninle ilgili bişeyler duyduğunu ve inanmaması gerektiği halde inandığını ifade eden bişeyler söylemiş,burda neden bahsediyor bu iki?

Evet en doğrusu bu benden ümidini kesmesini sağlamak bunu yapıcam..Ama unutmayın kızlar hiçbişey tek taraflı değildir onunda katkısı var bu durumda

başka bi mesajında o bişey yapmadı demişsin ama burda onunda katkısı var diyorsun....

bence bu işin altında başka işler var....

daha açık daha net anlatırsan yorum yapabiliriz...şimdi burda sadece nişanlının pişmanlık dolu mektubuna göre yorum yapmak istemiyorum açıkçası....

belki bilmediğimiz şeyler var....belki nişanlısı gerçekten hatalıydı....illaki aldatma vs olması gerekmez başka şeylerde yapmış olabilir,onu ilerisi adına korkutan,güvenini sarsan,soğutan vs ne biliyim bi sürü şey olabilir...eğer öyleyse son pişmanlık fayda etmezzz.....bu biraz karısını dövüp sonra çok pişmanım seni çok seviyorum diyen erkek modeline benzer o zaman....:delphin:

haa eğer gerçekten nişanlında böylesi abes davranışlar yoksa ,sadece sen gerçekten durup dururken soğuduysan ya da baştan emin olmadan böyle bi karar alıp nişanlandıysan ve şimdi onu yüz üstü bırakıyorsan işte o zaman bende yazık o çocuğa derim...sakın sakın ümitlendirme artık derim....

böyle bi mektup alsam vicdan azabından uykularım kaçardı heralde. bence eski nişanlından en kısa zamanda helallik iste, kimsenin ahı üstünde kalmasın. Ah alanın sonu pek hayırlı olmuyor çünkü. sevmiyorsun bence onu, sanki nişanlanmak için zorlamışsın kendini. tavsiyem; helallik iste ve hayatından tamamen çık.hayırlısı olsun ikiniz içinde inşallah...

Back
X