Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"niye yapti bunu bize"
...
..
.
Gerizekalilarda ondan.
(sadece senin eski sevgilin icin soylemiyorum canim. ayni durumda olan bir suru seven kadini yari yolda birakmis erkek soyundan bahsediyorum)
Ve çok benciller..
Bugün aradı. İş için görüşmemiz gerektiğinden açmak zorunda kaldım telefonu. Fakat konu başka yerlere de kaydı toparlayıp kapattık.
Biliyorum o da özledi ama nasip değilmiş demekki olmadı.
Ama benim artık acı çekmeye niyetim olmadığı için mesaj yazdım. Durumu anlatıp mecbur olmadığı takdirde aramamasını belirttim.
Ben acı çekmemek için elimden geleni yaptığıma inanıyorum kızlar.
Rabbim korusun beniZor durumda olan tüm arkadaşları
![]()
amin canim
ayni seyi bende eski erkek arkadasima yaptim ayrildiktan yaklasik 3 ay kadar sonra.. ama onun beni aramak zorunda kalacagi hic bir durum olmayacagindan ben direk "bir daha gorusmeyelim" dedim.. bu da zaman zaman butun iletisim yollarini kapattigim icin bana sucluluk duygusu veriyo ama inan o gunden beri cok rahatim..
Biz kadınlar neden bu kadar kırılganız anlamıyorum. Ya da bakıyorum bazı insanlar çok güçlüler ya da öyle görünüyorlar ama ben daha ayrılık kelimesini bile görüp duyunca kalbim sıkışmaya başlıyorHakkımızda hayırlısı olsun her şeyin.
Olayın üzerinden belli süre geçtikten sonra rastlaşmak konuşmak hatırlamak kadar da kötüsü yokytur heralde ya.
Boşver canım sen üzme kendini yine de hayırısı olsun hakkında.
Neden görüşmek zorunda kaldınız ki? :26: Ben bir de öbür konunuzu okuyayım neden ayrılmışsınız merak ettim :26:
Engel nedir?
istemedenmi ayrildiniz?