2 ay sonra

nisan001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
327
2
96
İstanbul
Bugün ayrıldığım erkek arkadaşımla görüşmek zorunda kaldım.
2 ay geçmişti onu görmeyeli.

Görüşme bittikten sonra o kadar üzüldüm ki..
O da üzüldü biliyorum.

Niye yaptı bunu bize:43:

Bunu siz daha iyi analiz edebilirsiniz.

Bayanlar çok duygusal varlıklar.
Karşı taraf için birşey söyliyemiyorum. Ancak düşünce ve yapı olarak birbirilerinden çok farklılar sanırım. Aslında her iki taraf ilk konuşma esnasında olduğu gibi görünseler, düşüncelerini olduğu gibi ortaya koysalarda insanlarda ona göre karar verseler de kimse boşu boşuna yaralanmasa

Doğrusunu Allah bilir.
Ama her kim zerre kadar iyilik işlerse hayrını görür, herkimde zerre kadar kötülük işlediyse karşılığını bulur.
Kul hakkına girmiş olan insanın hali ise nice ola artık...

"niye yapti bunu bize"
...
..
.
Gerizekalilarda ondan.

(sadece senin eski sevgilin icin soylemiyorum canim. ayni durumda olan bir suru seven kadini yari yolda birakmis erkek soyundan bahsediyorum)

"niye yapti bunu bize"
...
..
.
Gerizekalilarda ondan.

(sadece senin eski sevgilin icin soylemiyorum canim. ayni durumda olan bir suru seven kadini yari yolda birakmis erkek soyundan bahsediyorum)

Ve çok benciller..

Bugün aradı. İş için görüşmemiz gerektiğinden açmak zorunda kaldım telefonu. Fakat konu başka yerlere de kaydı toparlayıp kapattık.
Biliyorum o da özledi ama nasip değilmiş demekki olmadı.
Ama benim artık acı çekmeye niyetim olmadığı için mesaj yazdım. Durumu anlatıp mecbur olmadığı takdirde aramamasını belirttim.

Ben acı çekmemek için elimden geleni yaptığıma inanıyorum kızlar.
Rabbim korusun beni:43: Zor durumda olan tüm arkadaşları:43:

Ve çok benciller..

Bugün aradı. İş için görüşmemiz gerektiğinden açmak zorunda kaldım telefonu. Fakat konu başka yerlere de kaydı toparlayıp kapattık.
Biliyorum o da özledi ama nasip değilmiş demekki olmadı.
Ama benim artık acı çekmeye niyetim olmadığı için mesaj yazdım. Durumu anlatıp mecbur olmadığı takdirde aramamasını belirttim.

Ben acı çekmemek için elimden geleni yaptığıma inanıyorum kızlar.
Rabbim korusun beni:43: Zor durumda olan tüm arkadaşları:43:

amin canim
ayni seyi bende eski erkek arkadasima yaptim ayrildiktan yaklasik 3 ay kadar sonra.. ama onun beni aramak zorunda kalacagi hic bir durum olmayacagindan ben direk "bir daha gorusmeyelim" dedim.. bu da zaman zaman butun iletisim yollarini kapattigim icin bana sucluluk duygusu veriyo ama inan o gunden beri cok rahatim..

amin canim
ayni seyi bende eski erkek arkadasima yaptim ayrildiktan yaklasik 3 ay kadar sonra.. ama onun beni aramak zorunda kalacagi hic bir durum olmayacagindan ben direk "bir daha gorusmeyelim" dedim.. bu da zaman zaman butun iletisim yollarini kapattigim icin bana sucluluk duygusu veriyo ama inan o gunden beri cok rahatim..

Mantıklı davranmak zorundayım canım..
İçim yandı yazarken ama böyle olmalı. Güçlü olmalıyım. Artık üzülmekten yoruldum:43:

Biz kadınlar neden bu kadar kırılganız anlamıyorum. Ya da bakıyorum bazı insanlar çok güçlüler ya da öyle görünüyorlar ama ben daha ayrılık kelimesini bile görüp duyunca kalbim sıkışmaya başlıyor :( Hakkımızda hayırlısı olsun her şeyin.

Olayın üzerinden belli süre geçtikten sonra rastlaşmak konuşmak hatırlamak kadar da kötüsü yokytur heralde ya.
Boşver canım sen üzme kendini yine de hayırısı olsun hakkında.

Biz kadınlar neden bu kadar kırılganız anlamıyorum. Ya da bakıyorum bazı insanlar çok güçlüler ya da öyle görünüyorlar ama ben daha ayrılık kelimesini bile görüp duyunca kalbim sıkışmaya başlıyor :( Hakkımızda hayırlısı olsun her şeyin.

Daha önce de birkaç kez ayrıldık. Ama ben o kadar aşıktım ki olaya mantıkla bakamıyordum.
Duygularımla hareket ediyordum. Belki de hala umudum vardı, devam eder diye düşünüyordum.
Şimdi ise kalbim paramparça ve güvenim kalmadı-kadın meselesi değil, bizim sorunumuz sürekli ayrılma-
Bunları tekrardan yaşamak istemiyorum.
Dışardan baksan hiç birşey belli etmiyorum.

Onu gördüğümde ilk tepkim gülümsemek oldu. İstemsiz.. O da tutamadı kendini. Çocuk gibiydik bildiğin.

Ama içim yandı aslında.

Neden görüşmek zorunda kaldınız ki? :26: Ben bir de öbür konunuzu okuyayım neden ayrılmışsınız merak ettim :26:

Back
X