2 ayda 15 kilo vermem lazım kızlar :(

hasbek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
104
0
26
Aydın
kızlar 3-4 ay önce 110 kiloydum 95 e kadar düştüm 2 ay içinde 15 kilo daha vermem gerekiyor nişanım var ve zayıf olmak istiyorum, şuan açık öğretim sınavına çalıştığım için spora da gidemiyorum fakat 9 eylül den sonra sürekli evde olacağım ve spora da gideceğim lütfen önerilerinizi yazın :(

bol yesıl cay ama demleme olsun zıhnı acar enerjı verr ve zayıflatır bu surecte aksam yemegını salata corba ıle gecrr tatlıyı da hayatından cıkarrsan ısın cok kolaylasır

canım elinden geleni yap 95 kiloyla nişanın olmasın, sonra fotolarına bakıp bakıp mutsuz olma . ders çalışırken bacaklarını sık bırak en azından spor niyetine ,sınavlar bitene kadar. bol bol yoğurt ye. ekmeği kes tamamen. verilmicek kilo değil ki 2 ayda 15 kilo. ama bugün yarın diye ertelersen olmaz , hemen başla.

6'dan sonra bişey yeme,beyaz ekmek hatta normalini bile kes..:) Çikolata yok, kola yok, onun yerine belki dondurma.. :)

insan sekersizlige 3 günde alisiyor, tatli delisi olan ben artik cayi bile sekersiz iciyorum. Ve kesinlikle yesil cay ic...

himm birde mümkün oldugunca yürü otobüse1- 2 durak ilerden bin mesela, merdivenleri kullan, evde cindy crawfordun karin eksersizlerini calisabilirsin 6 dk sürüyor. Ip atliya bilirsin

Back
X