2. Aydan sonra bebeklerin acikma sureleri uzar mi ?

TanyaCan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
8
0
86
35
Arkadaşlar Merhaba. Tecrubelerinizle beni aydinlatirsaniz sevinirim. Bebeğim 2 aylık 2 saate bir emiyor . 15 gün sonra işe başlamam gerekiyor. Iki buçuk 3 saate bir emzirmek için eve geleceğim . Endişem şu bebeğim biberon ve emzik almıyor emme araları uzar mi ? Onu ağlatmak yıpratma istemiyorum

İki aylık bebek gündüzleri 3 saatte bi beslenmeli canim hatta geceleride 6 saate yakin bi sure kesintisiz uyuyabilir acikmadan.. Biberon içinde sabah en ac olduğu zaman deneme yapmani tavsiye ederim bide almıyor diye pes etme denemeye devam et bende emziği iki ayin sonunda alistirdim.. Şuan biz 4 aylık olduk mesela ve artik 4 saatte bi emzirecegim sende 3 saatte bire alistirmak için 3 günde bi 15 er dakika sürelerini uzatarak yapabilirsin direk bodoslama yaparsan alışması zor olabilir..

İki aylık bebek gündüzleri 3 saatte bi beslenmeli canim hatta geceleride 6 saate yakin bi sure kesintisiz uyuyabilir acikmadan.. Biberon içinde sabah en ac olduğu zaman deneme yapmani tavsiye ederim bide almıyor diye pes etme denemeye devam et bende emziği iki ayin sonunda alistirdim.. Şuan biz 4 aylık olduk mesela ve artik 4 saatte bi emzirecegim sende 3 saatte bire alistirmak için 3 günde bi 15 er dakika sürelerini uzatarak yapabilirsin direk bodoslama yaparsan alışması zor olabilir..
Deneyeceğim teşekkür ederım kendiliğinden arayı açmasını bekliyordum çünkü ilk zamanlar saat başı emiyordu

Deneyeceğim teşekkür ederım kendiliğinden arayı açmasını bekliyordum çünkü ilk zamanlar saat başı emiyordu
bebekler her zaman acıktıkları için değil rahatlamak için de emmek istiyorlar. yokluğunuzda mutlaka bir düzene girecektir. üzülmeyin :KK16:

Benim 2 aylık bebeğim saatte bir emiyor zaten 15 dk kucakta tutuyorum gazı çıksın diye,tam yerine koyucam bişeyler yemek için uyanıyor biraz sakinleşince yerine koyup yiyim diye düşünürken bu sefer acıkıyor ve bütün gün böyle geçiyo nerdeyse. Neden uzamıyor bu süreler onu emziriyorum ama ben resmen aç kalıyorum :)
3 saatte bir emmeli yazıyor nette :deli:

Back
X