• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aydır evliyim ama eşim ilgisiz davranıyorr yardım kızlarr....

bbbeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
74
1
46
İstanbul
İki aydır evliyim eşim ilgisiz davranıyor işi yogun dügün masrafları birde benim gebelik işi derken adam beni unuttu kızlar hızlı oldu herşey şuanda işte az evvel aradım ama açmadııı geri de aramadı ilgisini nasıl çekerim daha ilk aydan olmaz ki yaaa beni mi bulduuuuuof offfff tekrar ilgisini geri çkemek için ne yapmam gerekiyorrrrrrr..........

Canım bence kendini mutsuzluğa itmene gerek yok belki hamileliğin vermiş olduğu bir alınganlık olabilir hem kendinde diyorsun işleri yogun diye evliliğin ilk 2 senesi en riskli seneymiş bence biraz zamana bırak aksam geldiğinde onu şıkır şıkır süslenmiş güzel sofra hazırlamış ilgiyle karsıla kısacası biraz şımart derim ben daha çok zaman ayır ona beraber bir film izleyin mesela mısırları patlatıp sonrası gelir zaten ben olsam öyle bişiler yapardım umarım yardımcı olmusumdur :))

alınganlık yapıyor olabilirsin yoğun çalışıyormuş düğün masrafları falan sitres yapmış olabilri kocan zamana bırak

bence hemen nasıl geri kazanırım diye çabalayacağına önce neyin sizi bu duruma getirdiğini bul :96:
sorunun kaynağını bulmadan o sorunu çözemezsin :20:

Back
X