2 aydır korunmuyorum ama hamile kalamıyorum

Yardımla olsaydı Burda herkes gebe kalırdı canım :)) nasıl bir yardım istiyorsun daha açıklayıcı olursa cevap veren olur. Psikolojik yardım mı istiyorsun, ne yapman gerektiğini hastane kontrollerini mi soruyorsun, artık gebe kalmalar çok kolay olmuyor, o yüzden hepimiz az çok bilgi sahibiyiz, tam olarak basıl bir yardım bekliyorsun :))

Bende bilsem nasıl yardım istediğimi :) 2aydır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum doktora gitmedik henüz doktora gitmek için çok mu erken acaba yumurtlama dönemlerini netteki bilgilerden öğrenerek uyguluyorum oda bir işe yaramıyor fakat 2aydır adet düzenim biraz bozuldu ve kısa sürmeye başladı bunula ilgili de yazılar var ne kadar doğru bilmiyorum rahim kendini hazırlıyor diye bunnla ilgili bilgisi olan var mı acaba

Bende bilsem nasıl yardım istediğimi :) 2aydır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum doktora gitmedik henüz doktora gitmek için çok mu erken acaba yumurtlama dönemlerini netteki bilgilerden öğrenerek uyguluyorum oda bir işe yaramıyor fakat 2aydır adet düzenim biraz bozuldu ve kısa sürmeye başladı bunula ilgili de yazılar var ne kadar doğru bilmiyorum rahim kendini hazırlıyor diye bunnla ilgili bilgisi olan var mı acaba
Öncelikle stres yapmamaya çalış daha çok erken 2 ay olmuş, sen yumurtlama dönemlerine dikkat et ama adet sonrası gün aşırı ilişki deniyor aklında bulunsun. Adetin kısa sürmesi rahimi hamileliğe hazırlıyormuş benimde gerçekten kısa ve az olan adetimden sonraki ay hamilelik olmuştu, dua et bol bol.. Allah gönlüne göre versin inş.

Güleyimmi ağlayımmı bilemedim.
2 aydır hamile kalamıyosunuz yardım istiyosunuz.
Şakamı yaaa
Burada hertürlü soruyu sormaya hakkım var diye biliyorum dalga geçilecek gülünecek bir durum oluşturduğumu sanmıyorum bu konuda bir bilgim olmayabilir benim soruma güleceğinize oturup kendi cevabınızı düşünün bence dalgaya alınacak bir durum mu bu diye

Öncelikle stres yapmamaya çalış daha çok erken 2 ay olmuş, sen yumurtlama dönemlerine dikkat et ama adet sonrası gün aşırı ilişki deniyor aklında bulunsun. Adetin kısa sürmesi rahimi hamileliğe hazırlıyormuş benimde gerçekten kısa ve az olan adetimden sonraki ay hamilelik olmuştu, dua et bol bol.. Allah gönlüne göre versin inş.
Cevabınız için çok teşekkür ederim

Canım benim, bebek istemeye başladığımız an hepimizin adet düzeni bozuluyor. Çünkü farkında olmasak bile bilinçaltımızda hep bebek var ve eşimizi artık potansiyel bir sperm üretim Makinesi olarak görmeye başlıyoruz, bu da ilişkiyi tamamen bebek odaklı hale getiriyor ve dolayısıyla hormonlar alt üst oluyor. Bana da çok söylendi. İşte beş gün erken geldi adetim mesela, dediler ki, rahim kendini hazırlıyor öbür ay hamile kalırsın. Malesef her erken adetim sonrasında ümitlendim ve dedikleri gibi olmadı. Öncelikle hamile kalmalıyım fikrini at bi kafandan. Ben de ilk korunmayı bıraktığım ay buraya konu açmıştım hemen hamile kalacağımı sanıyordum. Baktım olmadı iyice kafaya takmaya başladım. İyice düzenim birbirine girdi. Üstelik hormon testi yaptırdım her şeyim normal çıktı. Herşeyim normal olmasına rağmen soğan kürü bal tarçın çörek otu bal karışımlarından tut da hayatımdaki paketli, katkılı gıdaları da iyice hayatımdan çıkardım. Gebelik düşünmeye başladığım an market pedlerini çıkardım hayatımdan yıkanabilir bezlere geçtim, kimyasal deodorantları bıraktım her şeyin el yapımı olanına yöneldim. Gel gör ki Temmuz’dan beri hiç hamile kalmadım. Kafaya takma olur dediler. Kafaya takmadım, halbuki bu sefer de bu ay kafama takmıyorum kafama takmadığım için kesin bu ay hamile kalırım dedim. Ümitlendim. 2 ay da bu şekilde geçti. En son geçen ay dedim ki kendi kendime, bu bebeğin bir vakti var ve o ne zaman geleceğini çok iyi biliyor. Yaratılacağı bir vakit var ve stresten çıldırsam da o bebek o vakitten önce gelmeyecek. Neden bu güzel günlerimi zindan ediyorum kendime. Ve bu ay bıraktım . Ama ümidim de sıfırın Altındaydı. Dedim galiba bi 6-7 ay daha bekleyeceğim. Bazı belirtiler oldu hiç birini önemsemedim çünkü aylardır vücudumdaki tüm değişimleri gebeliğe yordum. Bu ay kendimi tamamen dinlemeyi bıraktım ve hayata yöneldim. Belki hamileyimdir diye aylardır kendimi koruyordum. Bu ay kucağıma almadığım ağırlık, çocuk kalmadı. Yapmadığım iş kalmadı. Yolculuk yaptım. Hacamat yaptırdım zaten gebe değilim diye. Sonra adet günüm geldi. Bir gün geçti. Baktım gelen giden yok. Dedim herhalde yumurtam kiste falan dönüştü adet olamıyorum. Bir gün daha bekledim ve o akşam da gelen giden olmayınca “yine yok ama bi test yapayım” dedim. İnan öyle bir ümitsizlik. Ve bebeğim benimleymiş, bu kadar şeye rağmen. Bu işin sırrı işi Allah’a bırakmak gerçekten. O bize hep “ senin üstünde benim bir planım var diyor.” Bunu çok derin anladım. Bilmiyorum hamileliğim nasıl ilerler ama şu an bebeğim benimle. Hormon tahlillerini yaptır ve gerisini akışına bırak. İlk aylardan bu kadar kafaya takmak senin için iyi değil.

Son düzenleme:
Canım benim bebek istemeye başladığımız an hepimizin adet düzeni bozuluyor. Çünkü farkında olmasak bile bilinçaltımızda hep bebek var ve eşimizi artık potansiyel bir sperm üretim Makinesi olarak görmeye başlıyoruz, bu da ilişkiyi tamamen bebek odaklı hale getiriyor ve dolayısıyla hormonlar alt üst oluyor. Bana da çok söylendi. İşte beş gün erken geldi adetim mesela dediler ki, rahim kendini hazırlıyor öbür ay hamile kalırsın. Halbuki her erken adetim sonrasında ümitlendim ve dedikleri gibi olmadı. Öncelikle hamile kalmalıyım fikrini at bi kafandan. Ben de ilk korunmayı bıraktığım ay buraya konu açmıştım hemen hamile kalacağımı sanıyordum. Baktım olmadı iyice kafaya takmaya başladım. İyice düzenim birbirine girdi. Üstelik hormon testi yaptırdım her şeyim normal çıktı. Herşeyim normal olmasına rağmen soğan kürü bal tarçın çörek otu bal karışımlarından tut da hayatımdaki paketli katkılı gıdaları da iyice hayatımdan çıkardım. Gebelik düşünmeye başladığım an market pedlerini çıkardım hayatımdan yıkanabilşr bezlere geçtim, kimyasal deodorantları bıraktım her şeyin el yapımı olanına yöneldim. Gel gör ki Temmuz’dan beri hiç gamilr kalmadım. Kafaya takma olur dediler. Kafaya takmadım, halbuki bu sefer de bu ay kafama takmıyorum kafama takmadığım için kesin bu ay hamile kalırım dedim. 2 ay da bu şekilde geçti. En son geçen ay dedim ki kendi kendime, bu bebeğin bir vakti var ve o ne zaman geleceğini çok iyi biliyor. Yaratılacağı bir vakit var ve stresten çıldırsam da o bebek o vakitten önce gelmeyecek. Neden bu güzel gümlerimi zindan ediyorum kendime. Ve bu ay bıraktım . Ama ümidim de sıfırın Altındaydı. Dedim galiba bi 6-7 ay daha bekleyeceğim. Bazı belirtiler oldu hiç birimi önemsemedim çünkü aylardır vücudumdaki tüm değişimleri gebeliğe yordum. Bu ay kendimi tamamen dinlemeyi bıraktım ve hayata yöneldim. Belki hamileyimdir diye aylardır kendimi koruyordum. Bu ay kucağıma almadığım ağırlık, çocuk kalmadı. Yapmadığım iş kalmadı. Yolculuk yaptım. Hacamat yaptırdım zaten gebe değilim diye. Sonra adet günüm geldi. Bir gün geçti. Baktım gelen giden YÖK. Dedim herhalde yumurtam kiste falan dönüştü adet olamıyorum. Bir gün daha beklerim ve o akşam da gelen giden olmayınca “yine YÖK ama bi test yapayım” dedim. İnan öyle ümitsizlik. Ve bebeğim benimleymiş, bu kadar şeye rağmen. Bu işin sırrı işi Allah’a bırakmak gerçekten. O bize hep “ senin üstünde benim bir planım var diyor.” Bunu çok derin anladım. Bilmiyorum hamileliğim nasıl ilerler ama şu an bebeğim benimle. Hormon tahlillerini yaptır ve gerisini akışına bırak. İlk aylardan bu kadar kafaya takmak senin için iyi değil.
Ne güzel yazmışsın ellerine yüreğine sağlık inşallah bebeğin ve sen saglıklı bir şekilde birbirinize kavuşursunuz

Ne güzel yazmışsın ellerine yüreğine sağlık inşallah bebeğin ve sen saglıklı bir şekilde birbirinize kavuşursunuz
İnşaallah kuzum Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın , 6-7 ay bana 10 yıl geldi. Yıllardır bekleyenlere Rabbim sabır ve manevi kuvvet versin ve bekleyen herkesin gönlünü en kısa zamanda sevindirsin. Çok uzun yazmışım yeni farkettim :) inşallah yavruna kavuşursun bir an önce, sağlıkla :KK200:

2 ay cok kisa bi sure en az 6 ay denemelisiniz.doktora gidebilirisn gebelik dusünüyorum onun icin bastan önlemlerimi almak istiyorum diyebilirsin.vajinal muayene eder engel varmi diye bide hormon testi yapar.yasinda musaitse 1 sene bekle der zaten.

İnşaallah kuzum Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın , 6-7 ay bana 10 yıl geldi. Yıllardır bekleyenlere Rabbim sabır ve manevi kuvvet versin ve bekleyen herkesin gönlünü en kısa zamanda sevindirsin. Çok uzun yazmışım yeni farkettim :) inşallah yavruna kavuşursun bir an önce, sağlıkla :KK200:
Bana da 2ay uzun geliyor ama burada okuduklarım la bakıyorum ki biraz daha bekleyeceğim zamanı var uzun yazmışsın ama dolu dolu güzel yazmışsın sıkılmadan okudum Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️

Burada hertürlü soruyu sormaya hakkım var diye biliyorum dalga geçilecek gülünecek bir durum oluşturduğumu sanmıyorum bu konuda bir bilgim olmayabilir benim soruma güleceğinize oturup kendi cevabınızı düşünün bence dalgaya alınacak bir durum mu bu diye
Dalgaya alacağım en son konu bu olur heralde o problemi yaşarken.
2 aydır hamile kalamıyorum cümlesi gerçekten şaka gibi.
Siparişmi bu insanlar yıllarca uğraşıyo.
Dalga malga geçmiyorum yani

Merhaba hanımlar,

Bende iki aydır korunmuyorum.. Bende bekleyişler içerisindeyim.. Allah herkesin gonlune göre versin:)

Dalgaya alacağım en son konu bu olur heralde o problemi yaşarken.
2 aydır hamile kalamıyorum cümlesi gerçekten şaka gibi.
Siparişmi bu insanlar yıllarca uğraşıyo.
Dalga malga geçmiyorum yani
Neresi şaka acaba 1,2,3 sayının ne önemi var hamile kalamadığımı yazdgım da kaç aydır demiyorsunuz sorusu gelmeyecek mi ay belirtmemdeki sıkıntı ne acaba bu platformda yaşadığın süreci paylaşıyorsak bunu da belirtmem deki şaka gibi olan noktayı anlayamadım insanların kaç sene denediği beni şuan ilgilendirmiyor herkes bulunduğu yaşadgı duruma göre hareket eder 2ay normal bir süreçken 2yıl normal olmayabilir veya ilk gününden hamile kalanlar varsa neden 2ay şaka gibi geliyor size ben bnu burayaa şaka gbi yorumlar gelsin diye değil diğer arkadaşlarımın verdigi gibi güzel cevaplar duymak için yazdım

Ovulasyon testleri al

Back
X