Canım kekik çayı sökülmesini sağlıyor bir dene istersenKızlar doktora gittim gebelik yok kesin pcos var ama ilk defa bu kadar uzun sürdü doğal söktürücü öneriniz var mı tarşusal da içtim bitirdim bana mısın demedi
Ay Allah razı olsun ya içeyimCanım kekik çayı sökülmesini sağlıyor bir dene istersen
Rüyamda da gebelik testi yapmıştım kıpkırmızı olmuştuCanım kekik çayı sökülmesini sağlıyor bir dene istersen
Şifa olsunAy Allah razı olsun ya içeyim
İnşallah tez vakitte o da olur ben de bekliyorum inanRüyamda da gebelik testi yapmıştım kıpkırmızı olmuştu
Hayırlısı olsun inşallahİnşallah tez vakitte o da olur ben de bekliyorum inan
Dayanamadım test yaptım geneeeİnşallah tez vakitte o da olur ben de bekliyorum inan
bir tane aspirin için hemen sökülürKızlar doktora gittim gebelik yok kesin pcos var ama ilk defa bu kadar uzun sürdü doğal söktürücü öneriniz var mı tarşusal da içtim bitirdim bana mısın demedi
Testi açtığın resimde gölgeyi görüyorumDayanamadım test yaptım genee
Markası bebetimeTesti açtığın resimde gölgeyi görüyorum
Valla içtim ama gerçekten çok şiştimbir tane aspirin için hemen sökülür
İlaç vs içmeden tekrar bi kan verin nolur nolmaz bebetime ben gecen ay kan verdim kuruma vs cikarmamisti bendeMarkası bebetime
Pozitif miydi sizdeİlaç vs içmeden tekrar bi kan verin nolur nolmaz bebetime ben gecen ay kan verdim kuruma vs cikarmamisti bende
Kan ver balım bilmeden bir şey de içme ,inşallah vardırMarkası bebetime
Hayır negatiftiPozitif miydi sizde
Valla bir kıyu tarlusal içtim kan sonucum negatif olunca ama gelen giden yok ilk defa böyle oldum aklıma da getirmek istemiyorum çalışıyorum zaten gün içinde farkında bile olmuyorumKan ver balım bilmeden bir şey de içme ,inşallah vardır
Ha tamamHayır negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?