- 2 Nisan 2021
- 23
- 18
- 8
- 30
- Konu Sahibi Anneadayi27
-
Zaten bütün bunlardan dolayı sütüm az mama takviyesi aliyrouz.Doktora gitmeden hiç birşey dusunmeseniz daha iyi. Sütünüz kesilir
Buradaki herkes çocuğu alır almaz bunu deniyorlar.Neden böyle bir deneme yaptınız anlamadım iki tane çocuğum var oturtmaya bile korkuyordun ben siz ayakta tutmaya çalışmışsınız, denemeniz bile hata bence
Ben bunu insanlara anlatamıyorum ki.Hep onlar öyle yapmışlar birşey olmamış6. Aya kadar ayak üzerine bastırmak doğru değil. Doktorunuz daha iyi bilgi verir ama omurga sağlığı için zararlı.
Gittiğim heryer bunu yapınca dedim acaba ben mi yanlış biliyorum.2 aylık bebeği bastırmaya çalışmak kimin aklına geldi ki?
Çevrenize kulağınızı tıkayın.
Bosverin siz ,yaptik birsey olmadimcilari.Ben bunu insanlara anlatamıyorum ki.Hep onlar öyle yapmışlar birşey olmamış
Ben hiç şahit olmadım böyle bşr şeye nerenin adeti ki buBuradaki herkes çocuğu alır almaz bunu deniyorlar.
Biz diyorlar öyle yaptırırdikYakınlarınız kusura bakmayın ama kafaları iyi mi?2 aylık bebeği ayak üstü basmaya zorlamayı hayatımda ilk defa duyuyorum.7 aylık kızıma bile denedigimizde korkuyo 2 aylık bebeği düşünemiyorum.Oyle yaptıklarında alsaniza bebeği hemen ellerinden.Bi de herkese yapiolarmis.Ay şaka gibi.Korkudan bile öyle yapio olabilir,kendini kasiyo olabilir.El insaf daha 2 aylık bebek.
1 aylıkken çekildi de gayet iyiydi.2 aylık bebeği ayakta tutmanız çok yanlış.Zaten 3-3.5 aylıkken kalça filmi çekiliyor.Eskiler ve cahiller öyle diyebiliyorlar.Benim kizima da 3.5 4 aylıkken öyle diyenler olmuştu.Ama ben o daha ufak öyle tutmayın diyordum.Çok şükür bir sorunu olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?