mrb benim 2.5 aylık bir oğlum var sütüm çok az oldğu için 15 günlükken mama vermeye başladık. başta herşey yolundaydı ama 1 ay sonra içtiğimamayı azaltmaya başladı.beni artık hiç emmek istemiyor. günlük içtiği mama 100cc yi bulmuyor. oda kucakta gezerek ağzına sıkarak 10 cc anca yiyor ne yapacağımı şaşırdım bi öneriniz varmı
bbeğimim yemesi için bir çok mama ve biberon denedik. hiç biri işe yaramadı.şuanda dr götüremiyorum. ben karadenizde bir ilçede yaşıyorum. bulunduğum yerde çocuk dr u yok . en yakın ile gitmem için yolların açılması gerekiyor. şuanda burda yollar kapalı. yaptırdığınız tahlil her hastanede yapılabiliyormu acaba en yakın zamanda götürcem dr a peki bebeğininz şimdi yemeye başladı mı
arkadaşlar dr gittik çeşitli tahlilller yapıldı.hepsi temiz çıktı. fakat oğlı-umun beslenmesi gün geçtikçe kötüye gidiyorç dr asöylüyorum. herhangi bi hastalığı olmadığı için yapabileceğimiz bişey yok diyor değişik mamala biberonlar dene dedi fakat hiçişe yaramıyo zaten mamanın tadına hiç bakmıyor beni emmeyi de tamamen bıraktı ne yapacağımı şaşrdım delirmek üzereyim çok huysuz sürekli ağlıyor.
Merhaba Ayşe hanım emzirme danışmanı sevda ben. Sorununuzu benim instagram hesabımdan takip edip DM den yazarsanız konuşabiliriz. Ayrıntılarıyla. Sağlıklı günler.mrb benim 2.5 aylık bir oğlum var sütüm çok az oldğu için 15 günlükken mama vermeye başladık. başta herşey yolundaydı ama 1 ay sonra içtiğimamayı azaltmaya başladı.beni artık hiç emmek istemiyor. günlük içtiği mama 100cc yi bulmuyor. oda kucakta gezerek ağzına sıkarak 10 cc anca yiyor ne yapacağımı şaşırdım bi öneriniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?