Çocuk Hastalıkları 2 aylık bebeğim bronşit oldu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Merverkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
6
0
1
İzmir
3 gün hastanede yattık ventolin ve antibiyotik kullandık doktor hırıltının geçtiğini söyledi ama 10 gün oldu burun tıkanıklığı hala geçmiyor evde soğuk buharda kullanıyoruz hergün serum f. Burnunu rahatlatıyorum sma tıkanıklığı geçmiyor bebeği küçükken bronşit geçiren varmı kaç gün sürüyor iyileşmeleri

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyy bronşit de ne kadar zor oluyor benim eltiminde çocuğu 8 aylık oda daha dün hastaneden çıktımonlarada sizin kullandığınız şuruplardan vermişler sürekli hava damar yolları açtılar filan .. P.tesi günü tekrar kontrole gidip kan alıcaklarmış .. 1 haftadır öyle .. Ne zaman geçer vilmiyorum ama. Burnu için sürekli fizyolojik serum kullanıyorlar.. Kullanmadıkları zaman hırıltı oluyor.. Bende bunları biliyorum .. Fazla bir bilgim yok .. İnşallah düzelir bebiş kısa zamanda .. Bu havalar çok tehlikeli çok dikkatli olmak lazım .. sizde hava tutyormusunuz?

Ilk 5 gün verdik hava doktor bırakmamızı söyledi şimdilik sadece burun tıkanıklığı ve biraz balgamı var tekrarlamasından korkuyorum :(

Ilk 5 gün verdik hava doktor bırakmamızı söyledi şimdilik sadece burun tıkanıklığı ve biraz balgamı var tekrarlamasından korkuyorum :(

burun tıkanıklığı için serum fizyolojik ve burnun içini temizlemek çok iyi geliyor.bu kulaklar için de önemliymiş.iltihap olmaması için.
bebekler pek sevmiyor ama hastalığın yoğun olduğu zamanlarda sık yapmak daha iyi.ben günde 4-5 defa yapıyordum bu işlemi

Back
X