2 aylık bebegım dısarıya cıkınca aglıyooo

arssuyavuss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
9
0
86
Muğla
merhaba arkadaslar ben 2. 5 aylık anneyım bebegımle gezmek ıstıyorum helede bodrum gıbı bı yerde yasıyorken ama dısarıya cıktıgımda helede arabayla gezmeye cıktıgımısda bu bebek arabası olsun taksı olsun cocuk olurcesıne korkup aglıyo varmı bole basınıza gelıp de care buldugunus lutfen yardım edın aklıma tek care dolastırmak gelıyo ama yarı yoldan aglaya aglaya donuyorus sızce gecermı buyudukce :sinifsinif::sm_confused::sm_confused:

Son düzenleme:
ben bu konuda size yardımcı olamayacağım çocuk doktoruna götürmeniz ve tavsiye almanız yararlı olabilir. Ancak konuyu açtığınız bölüm yanlış burası doğum üyküleri başlığı bunu ilgili başlıkta açarsanız daha iyi yanıtlar alırsınız sizin gibi anne olan ve bebeği o çağa gelmiş kişilerden..

dejavuya katılıyorum yanlış başlık altında açılmış bir konu.
ama yinede küçük bir öneri henüz dış ortama alışkın olmadığı için bunu yapıyor olabilir kanguru kullanmanız yararlı olabilir. benim oğlumda bir ay boyunca ses ve ışık istemedi evde karartma perdeleriyle oturuyor doktora çıkarırkende yan takılan kangurulardan kullanıyorduk ancak öyle sakin ve sessiz duruyordu.

Back
X