- Konu Sahibi aytenserra
-
Bugün sadece 15 dk uyudu
Sanırım çaresi yok çekeceğiz mecburen. Benim kızım malesef ayakta sallanmayı da sevmiyor. Evde dolaştırırken uyuyor benim de gücüm kalmıyor tabi. Allah hepimizin yardımcısı olsun
omuzda uyuyorsa gaz sıkışması rahatsız ettiğinden olma olasılığı yüksek benimkide bu yüzden 4 ay uyumadı tamamen çıkması sattler bulabilir bir bebeğin en aşağı 1 kez şiddetli olmak üzere 5-6 kez geğirmesi gerekir. bunlar tamamlanmadan yatan bebek uyumaz başı da yüksek eğimli yataktayatacakBenim bebeğim de 3.5 aylık ve gündüzleri uyumuyor, daha doğrusu omzumuzda uyuyor...geceleri uyuyor ama... Bende tavsiyeler için takipteyim
Sanırım çaresi yok çekeceğiz mecburen. Benim kızım malesef ayakta sallanmayı da sevmiyor. Evde dolaştırırken uyuyor benim de gücüm kalmıyor tabi. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Slm arkadaşlar 2 aylık bebeğimsabah 9 dan gece 1e kadar toplam 3 saat uyuyor saatlerce uyutmaya uğraşıyorum bazen sadece 15 dk uyuyor bazen 1 saat bazen de 2 saat. Uykusu da çok hafif kendi nefesine uyanıyor aynı sorunu yaşayan var mı sebebi ne olabilir?
Slm arkadaşlar 2 aylık bebeğimsabah 9 dan gece 1e kadar toplam 3 saat uyuyor saatlerce uyutmaya uğraşıyorum bazen sadece 15 dk uyuyor bazen 1 saat bazen de 2 saat. Uykusu da çok hafif kendi nefesine uyanıyor aynı sorunu yaşayan var mı sebebi ne olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?