2 aylık bebegim ve dusuncesizlik

Sezaryen olunca kusan k.valideyide ilk defa duyuyorum ilginç bir kadınmış.
Ya sorma.O kadar sinirlendimki.Keske getirmeseydik dedim.Ilgi kendisinin uzerinden gidince tekrar toplamaya calisir hep.Benim kizdigim o ameliyatli halimle esimi odaya cekip neden saydirmadim.O kadar kiziyorumki kendime.Cok pismanim..

Ya sorma.O kadar sinirlendimki.Keske getirmeseydik dedim.Ilgi kendisinin uzerinden gidince tekrar toplamaya calisir hep.Benim kizdigim o ameliyatli halimle esimi odaya cekip neden saydirmadim.O kadar kiziyorumki kendime.Cok pismanim..

Bazen böyle oluyor maalesef,zaman geçince keşke şunuda söyleseydim diye kendimize kızıyoruz ..

Inanin ben de onu dusundum biliyor musunuz?Kayinvalidem ve gorumcem her konuda esimi didiklerler,yonlendirirler.Sunu soyle yap,bunu boyle yap diye.Akil edemeyecek saf insanlar degil.ikisi de cin gibi.Islerine geldi onlarin da .Onlara da cok kizdim ve ikisine de lohusaligim bitene kadar hormonlarin da etkisi ile cok kotu davrandim.Ben dogum yaptim 1 gun sonra kayinvalidemin annesi vefat etti.Gorumcem kaza yapti.Hic uzulmedim.inanin.Beni insanliktan cikardilar cunku..Siz de cok iyi yapmissiniz ve cok iyi demissiniz.Okurken icim sogudu valla:))) Ailenizle uzun yillar huzurla,saglikla oturun evinizde insallah...

Sagol bitanem sende icini soğut bebegini düsun cünkü bebesin senin icinde yaşadığın huzursuzluğu anliyor hissediyor. Benim bebegim 3 günlükken enfeksiyon geçirdi.doğum sırasinda ameliyathanede kapmış benimle ayni gün doğan bütün bebeklere bulaşmis. Çok agladim 5 gün yogun bakimda kaldik ağlamaktan gözlerim yara oldu . Bana kayinvalidem gelip o durumumda sezeryanla dogurdunya doktor gaz cıkart diyordu boyuna çocugun yaninda osurmuşsundur senden hasta olmustur dedi. Ben şok oldum ama oyle bir bunalima girdim ki o an acaba ben mi sucluyum ben mi bebegimi hasta ettim diye cöktüm bağıra bağıra ağladim. Simdi olsa inanmam ama lohusalik ve hormonlardan sanirim kadin beni intahara sürükledi. Esim annesine cok kizdi.
Sonrasinda eve gelince geldi baktim ufak ufak karisiyor. Benim şalterler atti . Eger bir çocugu benimsemek istiyorsan çocuk dogur bundan sonra benim çocugum hakkinda yorum yaparsan seni cok pisman ederim diye evden karga tulumba attim. Kendi kardesleride vardi gelin iyi yapti demislerdi.
Tabi 2 tane görümcem var onlarda kaçtilar

Back
X