2 aylık bebeğim yere düştü :(((((((((((

ipekkocak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
46
0
86
Kırşehir
bebeğimi 1,5 yasındakı ablası yüzüstü yere düşürdü.basıma gelene bakın.24 saat gecti üstünden cocuk doktoruna ve sonra kaf filmi çekildi. filmde bişey yok dendi.tomografi tehlikelıymıs.napıcamı bılmıyorum.gece falan uykusu ıyıydi ama 3 saattır uyutmaya calısıoum olmuyo.yataga koyduktan 1 2 dakıka sonra ağlamaya baslıyo.ne yapıcam akıl vrın bana.suanda kucagımda uyuypr.ins yavruma bisey olmaz dua edın.nazara geldi kuzum.allahım sen yardım et.

kuzum bnim nasılda korkmuştur daha çok küçükkkk herşey olabilir ewde durma bnce git bi hastaneye biyere gözetim altında tutsunlar .. birde yüzüstü düşürdü diyorsun we hala ewde neden bekliyorsun.. we herşeyden öenmlisi daha kendi dengesini sağlayamayan bir bebeğin kucağında 1,5aylık bebeğin işi ne neden yanlarında değildiniz.... neyse umarım bebişe bişey olmaz bncebi hastaney götürün derim

röntgen ve hele ki tomografi çok tehlikeli.. sakın!!!

inşallah bir şeyi yoktur.. o yaştaki bebekler düşmeye daha dayanıklıdır.. korkudan çok ağlamıştır yavrum benim.... ama lütfen bundan sonra daha dikkatli olun ve asla ablasıyla yalnız bırakmayın..geçmiş olsun

geçmiş olsun çok üzüldüm
inşallah hiç bişeyi yoktur
yatağa yatırınca da tekrar düşeceğini sanıpta ağlıyo olabilir mi? çünkü kucakta uyuyo diyosunuz

Sıkma canını,allahın izniyle birşey olmaz.Benim bebeğim yatağından yüz üstü düştü allaha şükür hiçbirşey olmadı.Çok dikkat et bebeğine korkma hiçbirşey olmaz..

kuzum bnim nasılda korkmuştur daha çok küçükkkk herşey olabilir ewde durma bnce git bi hastaneye biyere gözetim altında tutsunlar .. birde yüzüstü düşürdü diyorsun we hala ewde neden bekliyorsun.. we herşeyden öenmlisi daha kendi dengesini sağlayamayan bir bebeğin kucağında 1,5aylık bebeğin işi ne neden yanlarında değildiniz.... neyse umarım bebişe bişey olmaz bncebi hastaney götürün derim

portbebeden yere kapaklandı cocuk kucakta deıldı

bişeyi yoktur canm korkmuştur daha çok küüçük bnce kendini güwende hissetmesi için bi süre kucağınızdan bırakmayın yada yanına uzanın.. geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun...o da siz de korkmuşsunuzdur fazlasıyla...Allhın izniyle bir şey olmaz arkadaşların dediği gibi bebekler böyle durumlarda daha dayanıklıdır..hatta beni de ablam beşiğimden düşürmüş aramızda 1buçuk yaş var bizim de...ben bayılmışım bir süre nefessiz bile kalmışım...hamdolsun turp gibiyim...korkmayın bir şey olmaz...tedbirinizi alıp doktora göstermişsiniz...üzülmeyin...

bebeğimi 1,5 yasındakı ablası yüzüstü yere düşürdü.basıma gelene bakın.24 saat gecti üstünden cocuk doktoruna ve sonra kaf filmi çekildi. filmde bişey yok dendi.tomografi tehlikelıymıs.napıcamı bılmıyorum.gece falan uykusu ıyıydi ama 3 saattır uyutmaya calısıoum olmuyo.yataga koyduktan 1 2 dakıka sonra ağlamaya baslıyo.ne yapıcam akıl vrın bana.suanda kucagımda uyuypr.ins yavruma bisey olmaz dua edın.nazara geldi kuzum.allahım sen yardım et.

Canim benim canim :(((
Ipekcigim oncelikle sogukkanli ol ve sogukkanliligini koru.24 saat gectiyse ve doktor birsey yok diyorsa merak etme.su an sadece ikinizde korkmus durumdasiniz.bir sure kucaginda uyut sevgini varligini ona hissettir.onunla beraber uyu.
Allah korumus yavrunu.

canım geçmiş olsun.benim oğlumda 45 günlükken düşmüştü.çok korkmuştuk.röntgeni çekilmişti.bi de tramva bölümünde sabaha kadar tutmuşlardı ne olur ne olmaz diye.biz de başındaydık ,doktor fışkırır şekilde kusarsa tehlikeli demişlerdi.24 saati atlatırsa korkma canım.kusmasını takip et.onların kemikleri çok yumuşak daha birşey olmaz allahın izniyle....

çok geçmiş olsun canım. sen yapılması gerekeni yapmışsın sadece bundan sonra üzerlerinden ayırma gözlerini iki bebeğindende. Allah onları öyle korumalı yaratıyorki benimki de kaç kere düştü çok şükür hiç bişi olmadı. Nazara karşı da bol bol dua oku. Allah esirger onları inşallah. sağlıkla büyüt bebeğini

Canim benim canim :(((
Ipekcigim oncelikle sogukkanli ol ve sogukkanliligini koru.24 saat gectiyse ve doktor birsey yok diyorsa merak etme.su an sadece ikinizde korkmus durumdasiniz.bir sure kucaginda uyut sevgini varligini ona hissettir.onunla beraber uyu.
Allah korumus yavrunu.

canımsöyledikelrine katılıyorum beden ipekcimçok geçmiş olsun çok üzüldüm.... ama ocd söylenecekleri çok güzel yazmış...

bebeğin nasıl merak ettim
bu arada benimde 13 aylık bebeğim var ve çok meraklı oluyorlar:)
kardeşine istemedende olsa zarar verebilir daha çok küçükler çünkü

canım çok geçmiş olsun bebeğin çok küçük ama düşmeden büyüyen bebek yoktur herhalde annem abimi 40 günlükken düşürmüş abim yatakdan düşüp yatağın altına yuvarlanmış ağlamamış bile annem bir uyanmış abim yok yanında nasıl korkmuş etrafdada yok bebek bir bakmış yatağın altında uyuyor:) aslan gibi şimdi
ama çok dikkat et bebeklerin ne yapacağı belli olmaz mümkün oldukca yalnız bırakma iki ufaklığı annesi
allahım herkesin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin

Çok geçmiş olsun canım..
Benim kızım da 2 aylıken bi düşme vakası yaşadı.. Hem de benim dikkatsizliğim yüzünden. :(( Hatırlamak bile istemiyorum.. Günlerce uyuyamadım.. Ne biçim bi anneyim ben dedim.. Kendimi suçladım.. Eşime söyleyemedim düşürdüğümü kızar diye..:((
Allahtan doktor kontrollerinde biey çıkmadı.. Allah esirgesin. İnşallah senin bebeğin de iyidir...

çok geçmiş olsun..

bu arada hanımlar biraz sakin olup mesajlara öyle cevap verelim bence, arkadaşımız zaten korkmuş, bizimle paylaştığına pişman etmenin bir anlamı yok.
kadın doktora götürmüş, film çekilmiş ama neden evde duruyosun diyosunuz.

tatlım, çocuklar göz açıp kapayıncaya kadar düşer kalkarlar, doktora götürmüşsün, gözleme devam, her türlü aksilikte yeniden hastane. (doktor değliim ama olası durumlar olarak aklıma kusma, gözlerde değişiklik, bıngıldak durumu falan geliyor)
ama olmaz bir şey merak etme, bebekler çook dirençli..
bu arada büyük kız biraz kıskanıyor olmasın?? onu da korkutma senin yüzünden falan deyipte. oda pek küçükmüş.
Tekrar çok geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun..bende piknikte düşürdüm bebğimi..annem sandalyesinin dengesini kaybedince sendeledi ve bebek arabasına can haliyle tutunayımm derken arabayla beraber bebeğimi düüşüşürdü..ikisinide yerde gördüümde öyle korktumki anlatamam..insan bir tercih yapmak zorunda kalınca bebeğini seçiyor düşünmeden..arabanın içinden bebğimi nasıl aldım nasıl korktum anlatamam..ama melekleri onları koruyor..insan kendini çok suçlu hissediyor zaten...insanın üstüne gelmeyin:çok üzgünüm:

cok gecmis olsun canim insallah kötü bisey olmaz ama sanmiyorum.

bu arada 1 bucuk yasindaki kizinda cok korkmustur eminim, Nolur onada bagirma kötü davranma olurmu,
oda daha minicik, ne oldugunu bile anlamamistir cok korkmus üzülmüstür yavrucagiz :(

ben kücükken kardesimi ittigimde annem bana cok bagirmisti cok korkmustum o psikoloji insani cok etkiliyor :S

Back
X