2 aylık bebeğimde şaşılık

denizimiz

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2007
28
21
613
43
izmir
Merhaba bebeğim 2 aylık bi erkek bebek.. Gözleri bazen kayıyor.. Sanki eline odaklandığında yada bi nesneye bakarken oluyor bi süre sonra düzeliyor. Göz muayenesi yapılmadı henüz.. Sağlık ocağındaki hemşireler sünnet edilirse geçer dediler. Ne alaka bilmiyorum.. Birde burun kökü ile ilgili olabilir dediler.. Doktora götüreceğim tabiki ama bilgisi olan varmı bu konuda?

Merhaba bebeğim 2 aylık bi erkek bebek.. Gözleri bazen kayıyor.. Sanki eline odaklandığında yada bi nesneye bakarken oluyor bi süre sonra düzeliyor. Göz muayenesi yapılmadı henüz.. Sağlık ocağındaki hemşireler sünnet edilirse geçer dediler. Ne alaka bilmiyorum.. Birde burun kökü ile ilgili olabilir dediler.. Doktora götüreceğim tabiki ama bilgisi olan varmı bu konuda?
Benim yeğenimde de var bebekliğinden beri. Gözlük kullanıyor. Tek gözde tembellik sanırım. 11-12 yaşına kadar gözlük kullanacak demiş doktor. Ama göz doktoruna gitmelisiniz bir an önce. Gözlüğün yanında göz bandıyla tek göz kapatma tedavisini de uyguluyoruz yeğenimde. İlgilenmeyince ilerliyor. Doktor yol gösterecektir.

Benim kizim 2.5 aylık oda ellerini ağzına yaklastirirken sasilasiyor. Normal olduğunu düşünüyorum.

Bugün doktora gittik damla damlattılar.. gözbebeğini büyüttüler.. Kontrol etti gözlerini mercek ve ışıkla.. yalancı kaymalarmış bunlar.. Muayene sonucu gayet normal dedi.. Bu aylarda olur düzelir dedi.. Çok şükür sağlığımıza..

Back
X