Bebek Beslenmesi 2 aylık bebeğimin fazla kilosu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

qizemlii

Ya ALLAH Ya RAHMAN ..
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
314
214
103
merhaba 23 kasımda oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. 4.040 gram doğdu yanı kilolu doğdu. ilk ay 5.500 kilo oldu. 2.ay 7.500 kilo oldu. sadece anne sütü alıyor. boyu 60 cm bu ayın sonunda tekrar izlenimimiz var bakalım kaç kilo. mama da vermiyorum hemşire sadece anne sütüyse bişey olmaz dedi ama ben biraz kafaya takıyorum obezliğe gider mi diye. ilk oğlumda kiloluydu bu kadar olmasa da ama büyüdükçe normalleşti şuan 3 yaşında 14.500 kiloda.

Maşallah. Bir sorun yok. Kilo alımı böyle gitmeyecek zaten. Anne sütü obezite yapmaz. Bebeğin ağır olduğu için bakımında zorlanabilirsiniz ama.

Maşallah. Bir sorun yok. Kilo alımı böyle gitmeyecek zaten. Anne sütü obezite yapmaz. Bebeğin ağır olduğu için bakımında zorlanabilirsiniz ama.
yok şükür o konuda sıkıntım yok ama gören bebeğime çok söylüyor nazardan çok korkuyorum açıkcası. hemşire de bi müddet sonra kilosu durucak dedi ama bakalım.

Maşallah Allah analı babalı buyutsun. Benim oğlum 8 aylık ve oda ilk aylarda sadece anne sutu olmasına rağmenbir ayda 3 kilo bile almıştı. Ancak sonra hareketlenince normale dönüyor üzülmeyin.

Maşallah canım. Allah nazardan saklasın. Benim bebeğim de 47 günlük. Ayın 9. Da ölçtuler 3800du 15 gün sonra 3900 olmuş. 2850 Gr ve 38 haftalık doğdu. Sezeryan ile. Akşamları bi kere mama veriyordum. Benim sütüm yetmiyor. Çok şükür et. Sevin korkma bişey olmaz Allahin izniyle.

bebeğiniz sütünüzü tam ememiyor olabilir. ben bebeğim emdikten sonra pompa yardımıyla kalanı çekiyorum ve bebeğe geri veriyorum. doktorlar ebeler yanlış yol izlediğimi düşünüyor ama onların dediğini yaptığımda yani sadece emzirdiğimde bebeğim açlıktan ağlıyor. yarımşar saat emziriyorum yani toplamda 1 saat oluyor çocuk aç belli ediyor kendini göğsümü sağıyorum kalanı veriyorum çocuk anca doyuyor.

Masallah tosuna..
Ne kadar kilo alirsa alsin emeklemeye baslayinca, diş cikarinca, yurumeye baslayinca hepsini verecek. Benim ogluşlarimin ikiside 17 aylik 10 bucuk kilo ne yaoarsam yapayim kilo aldiramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…