2 aylık bebek gözde çapaklanma

sevoke

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2024
166
12
13
34
Merhaba arkadaşlar 2 aylık olan bebeğim gözü sarı çapaklanma olyor doktor ilaö verdi biraz kesti sonra gene artış oldu sebebi nedir bu durumu yaşayan olduysa nasıl çözdünüz bilgi verebilir misiniz?

Uzun süren sarılık geçirmiş miydi? Benimkilerin sarılığı uzun sürmüştü çapakla atmışlardı hep

Uzun süren sarılık geçirmiş miydi? Benimkilerin sarılığı uzun sürmüştü çapakla atmışlardı hep

İki gözü ilk öyleydi düzeldi bir gözü.öyle çapaklanma olmaya devam ediyor sarılık kısa sürdü

Merhaba sarılıgınız kaç çıktı acaba bebegim 3 günlükken 12.7 cıktı sınırın üstünde dedi ve yatış önerdi ama biz yatış istemedik bol emzirme ile 8.5 günlükken 14.9 çıktı yatışa gerek yok dedi büyük ihtimalle yükseldi ve düşüyor yarın tekrar kan alalım dedi ama kan versekmi bilemiyorum çocuğumun kolları mosmor oldu daha cok kücük😔

Merhaba arkadaşlar 2 aylık olan bebeğim gözü sarı çapaklanma olyor doktor ilaö verdi biraz kesti sonra gene artış oldu sebebi nedir bu durumu yaşayan olduysa nasıl çözdünüz bilgi verebilir misiniz?
evet yasadık. kanal tıkanıklıgı oldugundan tekrarlayan enfeksıyonu vardı. tek tarafı . masajla tıkanıklıgı actım burun kenarından goz pınarına masaj yaptırdı doktor bıraz bastırdıgımda bısı cıktı zaten daha da olmadı. belkı bu sebeptendır. ben cocuk goz doktoruna goturmustum .

Merhaba sarılıgınız kaç çıktı acaba bebegim 3 günlükken 12.7 cıktı sınırın üstünde dedi ve yatış önerdi ama biz yatış istemedik bol emzirme ile 8.5 günlükken 14.9 çıktı yatışa gerek yok dedi büyük ihtimalle yükseldi ve düşüyor yarın tekrar kan alalım dedi ama kan versekmi bilemiyorum çocuğumun kolları mosmor oldu daha cok kücük😔
Ben hatırlamıyorum çocukkarım büyüdü ama sarılık çok önemlidir. O izler geçer ama baktırmalısınız muhakkak ihmal etmeyin. Zekasını bile etkiler ama şöyle mesela bebek uyanıyor mu? Kendinde mi? Acıkınca hemen uyandırıp besleyebiliyor musunuz? Çişi nasıl bol mu? Bunlar çok önemli

Back
X