Bebek Beslenmesi 2 aylık bebek için yardım karın agrımız var çok ne yaptıysak geçmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esranew

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2016
16
7
6
31
Emince cok huysuzluk oluyor doktora gittik karın ağrısı dedi neocolic şurup verdi idrarda enfeksiyon yok fakat surekli aglıyor gazoda yok gaz damlaso verdim sırtını ovalıyorum hiö bir agırsı sıkıntısı olmadan aglayan bir bebel deil aç oldugu gazı oldugu ve altı pislendiginde aglıyor ne yapıcagımı sasırdım serbetli su verdim mçörek otu kaynatıp verdim karnını sardm emiyor uyanıyor aglıyor uykuda yok dogru düzgn me yapıcaö acik yardım

Oyle zor ki derdini anlamak buyudukce azalacak emin ol.

Kilosu yerindemi doymuyor olabilir mi? Sakinlestirici muzik.ise yarayabilir

Benimki 7 aylik oldu hala muzikle uykuya daliyor ilk zamanlar yarım kundak yaptım iyi oluyordu

Emdikten sonra mutlaka gazini cikartip uyut kimi cocugun huyu oluyor malesef az uyku bol huysuzluk

Süt alerjisi olabilir mı?

Bunu arasitirn , gaz için saat yönünde karnına masaj yapın dizlerini yukarı çekip çekip bırakın bisiklet sürer gibi ve bir kaç saniye göbeğinde tutun

Bunları deneyin haa kelin ilacı olsa başına Surer kızım.iki buçuk yaşında uyumaz huysuz bir cimcime küçükken gaz vs dedik alakası yok huysuz memnuniyetsiz benimki ama

Dene yanıl anlayacaksınız ancak ,tıbbi bişey var mı alerji olabilir sütüne yada.Gaz çoktur tam.cikmaz usumuyor degil mi? Ayaklarından falan

Süt alerjisi vb olmasada senin içtiğin süt onu rahatsız edebilir. Bence sütü kes

Tam kolik ağrı'lar zamanındasınız maalesef. Bu dönem biraz sıkıntılı geçebilir. Doktorunuza da gitmişsiniz. Sorun görünmemiş. Zaten kolik Ağrı'lar da da herhangi bir sağlık problemi olmaz. Bu durum maalesef yaşanacak zor bir dönem ama geçecek. Bebeğinizin Karnına masaj yapmayı deneyin, kendi yiyeceklerinize dikkat edin, bebeğin karnına sık sık masaj yapmayı deneyin, beyaz gürültü işe yarayabilir... Aşağıdaki linkteki öneriler genelde işe yarar siz de deneyebilirsiniz.

http://bebegimbuyurken.net/bebeklerde-gaz-sancisi-kolik-agrilar-nedir-ve-nasil-gecer/

Emince cok huysuzluk oluyor doktora gittik karın ağrısı dedi neocolic şurup verdi idrarda enfeksiyon yok fakat surekli aglıyor gazoda yok gaz damlaso verdim sırtını ovalıyorum hiö bir agırsı sıkıntısı olmadan aglayan bir bebel deil aç oldugu gazı oldugu ve altı pislendiginde aglıyor ne yapıcagımı sasırdım serbetli su verdim mçörek otu kaynatıp verdim karnını sardm emiyor uyanıyor aglıyor uykuda yok dogru düzgn me yapıcaö acik yardım
Canim gaz sancisi bu aylarda iyice artiyor benim bebisde sancili bir bebek ben uyuturken kollarini sariyordum fon makinasi sesi acarim ve hamakta salliyorum 5.5 aylk oldu hala cekiyoruz gececek insallah annen falan yardim edebilirse etsin yalniz coook zor

Back
X