2 aylık bebek idrar testinde kesin olarak çıkar mı?

streslikiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2021
16
4
1
en son 7 ağustosta geri çekilme yöntemi ile ilişkiye girdim, sonrasında cinsel birlikteliğim olmadı. adetlerim düzenli değil 22 ağustosta olmayı beklerken olmadım baya gecikti 3 eylülde adet oldum miktarı da gayet normaldi. 3 eylülde gebelik testi alıp yaptım negatif. adetim bitince (7-8 eylül civarı) tekrar yaptım negatifti. ekim ayında da adet oldum. yaklaşık 1 hafta önce tekrar test alıp yaptım negatif çıktı. bu durumda hamilelik söz konusu değildir değil mi? (hamilelik belirtileri de yaşamadım hiç)

belki bu yazdıklarım size çok saçma gelecek ama aşırı derecede takıntılı biriyim o yüzden cevaplarsanız çok mutlu olurum artık bunu düşünmekten hayatımı yaşayamıyorum psikolojim bozuldu.

3 ay adet olmuşsun zaten olmasan adet gelmeden çıkardı teste Ağustos ta ki adetinde teste çıkardı

3 ay adet olmuşsun zaten olmasan adet gelmeden çıkardı teste Ağustos ta ki adetinde teste çıkardı
ağustosta olmadım zaten dediğim gibi düzensiz bir adetim var 3 eylülde ve 5 ekimde oldum. yine de gebelik olsaydı bu zamana kadar idrarda çıkardı değil mi? bazıları idrar testi güvenilir değil diyor kan testi de yaptıramıyorum.

Öncelikle şu sormak istiyorum evlimisin

Yavrum hamile olsaydın bu zamana kadar bebek horon teperdi karnında.

Takıntı hastaligi. Suan size milyon kezde soylesek hamile olmadiginizi yine tatmin olmasaniz psikiyatriste gidin
evet takıntılı biri olduğumun ben de farkındayım hamile olmadığımı da biliyorum ama sürekli aklıma geliyor ben normalde dizi film izlemeyi hiç sevmem sırf bu düşünceleri kendimden uzaklaştırmak için sürekli dizi ve film izliyorum.

Hamile değilsiniz. Yaşınız küçük bence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…