- 4 Ekim 2021
- 16
- 4
- 1
- Konu Sahibi streslikiz
-
3 ay adet olmuşsun zaten olmasan adet gelmeden çıkardı teste Ağustos ta ki adetinde teste çıkardıen son 7 ağustosta geri çekilme yöntemi ile ilişkiye girdim, sonrasında cinsel birlikteliğim olmadı. adetlerim düzenli değil 22 ağustosta olmayı beklerken olmadım baya gecikti 3 eylülde adet oldum miktarı da gayet normaldi. 3 eylülde gebelik testi alıp yaptım negatif. adetim bitince (7-8 eylül civarı) tekrar yaptım negatifti. ekim ayında da adet oldum. yaklaşık 1 hafta önce tekrar test alıp yaptım negatif çıktı. bu durumda hamilelik söz konusu değildir değil mi? (hamilelik belirtileri de yaşamadım hiç)
belki bu yazdıklarım size çok saçma gelecek ama aşırı derecede takıntılı biriyim o yüzden cevaplarsanız çok mutlu olurum artık bunu düşünmekten hayatımı yaşayamıyorum psikolojim bozuldu.
ağustosta olmadım zaten dediğim gibi düzensiz bir adetim var 3 eylülde ve 5 ekimde oldum. yine de gebelik olsaydı bu zamana kadar idrarda çıkardı değil mi? bazıları idrar testi güvenilir değil diyor kan testi de yaptıramıyorum.3 ay adet olmuşsun zaten olmasan adet gelmeden çıkardı teste Ağustos ta ki adetinde teste çıkardı
Öncelikle şu sormak istiyorum evlimisinen son 7 ağustosta geri çekilme yöntemi ile ilişkiye girdim, sonrasında cinsel birlikteliğim olmadı. adetlerim düzenli değil 22 ağustosta olmayı beklerken olmadım baya gecikti 3 eylülde adet oldum miktarı da gayet normaldi. 3 eylülde gebelik testi alıp yaptım negatif. adetim bitince (7-8 eylül civarı) tekrar yaptım negatifti. ekim ayında da adet oldum. yaklaşık 1 hafta önce tekrar test alıp yaptım negatif çıktı. bu durumda hamilelik söz konusu değildir değil mi? (hamilelik belirtileri de yaşamadım hiç)
belki bu yazdıklarım size çok saçma gelecek ama aşırı derecede takıntılı biriyim o yüzden cevaplarsanız çok mutlu olurum artık bunu düşünmekten hayatımı yaşayamıyorum psikolojim bozuldu.
Yavrum hamile olsaydın bu zamana kadar bebek horon teperdi karnında.ağustosta olmadım zaten dediğim gibi düzensiz bir adetim var 3 eylülde ve 5 ekimde oldum. yine de gebelik olsaydı bu zamana kadar idrarda çıkardı değil mi? bazıları idrar testi güvenilir değil diyor kan testi de yaptıramıyorum.
lütfen dalga geçmeyin hiç iyi değilimKasımda da adet olursan kesin hamilesin
teşekkür ederim sadece siz düzgün cevap vermişsinizYavrum hamile olsaydın bu zamana kadar bebek horon teperdi karnında.
Sizde okb hastaligi var sanki drmi?teşekkür ederim sadece siz düzgün cevap vermişsiniz
o ne hastalığı? hiç bilmiyorumSizde okb hastaligi var sanki drmi?
Takıntı hastaligi. Suan size milyon kezde soylesek hamile olmadiginizi yine tatmin olmasaniz psikiyatriste gidino ne hastalığı? hiç bilmiyorum
evet takıntılı biri olduğumun ben de farkındayım hamile olmadığımı da biliyorum ama sürekli aklıma geliyor ben normalde dizi film izlemeyi hiç sevmem sırf bu düşünceleri kendimden uzaklaştırmak için sürekli dizi ve film izliyorum.Takıntı hastaligi. Suan size milyon kezde soylesek hamile olmadiginizi yine tatmin olmasaniz psikiyatriste gidin
Tabiki veririm canim stres yapma ama eğer evli değilsen mutlaka korun kendine yazik etme bak dengen şaşmış hamile miyim diye ama değilsin rahat ol.teşekkür ederim sadece siz düzgün cevap vermişsiniz
Hamile değilsiniz. Yaşınız küçük bence ?evet takıntılı biri olduğumun ben de farkındayım hamile olmadığımı da biliyorum ama sürekli aklıma geliyor ben normalde dizi film izlemeyi hiç sevmem sırf bu düşünceleri kendimden uzaklaştırmak için sürekli dizi ve film izliyorum.
allah razı olsun içime su serptiniz çok sağolun.Tabiki veririm canim stres yapma ama eğer evli değilsen mutlaka korun kendine yazik etme bak dengen şaşmış hamile miyim diye ama değilsin rahat ol.
22 yaşındayımHamile değilsiniz. Yaşınız küçük bence ?
Bir destek alın okb ya da kaygı bozukluğu için gencecik yaşta hayatı zindan etmeyin kendinize.22 yaşındayım
teşekkür ederim fikirleriniz için en yakın zamanda doktora gideceğim.Bir destek alın okb ya da kaygı bozukluğu için gencecik yaşta hayatı zindan etmeyin kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?