10 gune kadar yapmayabilir. Sadece anne sütü alıyor ise normaldir. Bağırsak mide adapte oluyor gelişiyor bebeğin ilk öğrendiği şey bu. Sakın kulak çubuğu zeytin yağı lağman vs yapmayın. Ikınınca bizimkinin kaşları kıpkırmızı olur azı gözü yamulurdu ben onun bile resmini çektim hehehe. Bakıp bakıp gülüyoruz şimdi tuvaletini yaparken suratının aldığı şekle. Üzülecek bişey yok yani. Ama ek öğüne geçince dikkat etmeniz gerekecek elma suyundan sonra kabız oldu mesela bizimki ama yine bişey vermedim. Ilık duş masaj bacaklar karına ittirilir geri cekilir en olmadı bezi açılır ve karşısında bekleyen annenin çene hizasına nişan alarak tuvaletini yapar. Hehhe ne günlerdi ya. Sağlıkla büyütün hepiniz bebişlerinizi. Ahhh ahhh 2. Çocuğu yapsam baya rahat buyuturum ama 1. De bende her ilk çocuk annesi gibi böyle şeylere bile üzülüyor dum.Slm kızlar ben yeni katıldm aranızaaynı sorundan bende muzdaribim 2 aylık bebişim var eskiden günde 4.5 defa kakasını yapıyodu ama son iki haftadr 3.4 günde bir yapıyo.kakasnı yapacağı gün çok kasıyo kendini ne yapmayalm yardmcı olurmusunuz bana çok üzülüyorum bebişime:-(