2 aylik evliyken kaynanm evime gelip altinlarmi caldi esimde cok kotu bi insan cikti

Gamzeli47

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
10
0
1
29
Asiri ana kuzusu evin icinde ayagm takilsa arar annesine anltr annesi hep onu doldururdu altnlarimi goturduler esime o kadar dil doktm getirmedi bende baba evine geldim 6 aydr burdaym bir gun olsn aramadi heryerdnde engelemis 8 aylik hamilym dogum yaptktan sonra bosanma davasi acicm allah nasip ederse kizim oluck kizlar kizim icin bi kac parca kiyafet yardiminda bulunucak kimse var mi ailemin yaninda kaliyorum onlarinda hic dyrumu yok koyde yasiyoruz

Derhal boşanma davası açın. Güçlü bir nafaka talebinde bulunun.

Dava sonuçlandıktan sonra ise maddi-manevi tazminat talebinde bulunun.

Boşanma davasında altınları mutlaka talep et .
Onlar senin hakkın mahkemede sana verilecektir .

Ya kaynana nasıl altınlarınızı çalıyor ben anlamıyorum ki?
Dava aç o altınlar zaten senin hakkın.

Bana kalsa ilk gunden bosanma davasi acardim esim o kadar kotu bi insan ki annesi ne derse odur ... ama iste ailem bosanma davasi acmama izin vermiyor bizim buralarda bosanma felan hic normal degil bide koy yeri herkes konusuyor

Bana kalsa ilk gunden bosanma davasi acardim esim o kadar kotu bi insan ki annesi ne derse odur ... ama iste ailem bosanma davasi acmama izin vermiyor bizim buralarda bosanma felan hic normal degil bide koy yeri herkes konusuyor
Sen Melek 766 sin.Dun ki konunu kapattılar,neden 2.uyelik ile aynı konuyu actin?

Ya dusunuyorum da evlilik hayatim bukadar kisa surede bitse yuvam yikilsa olayinin sokunu atmadan bebek kiyafeti derdine dusemem heralde..

Ilginc geldi bana.

Internek paketine verecegim parayi hastane cikisina veririm en olmadi..

Kirici olamk istemem ama bana pek samimi gelmiyor boyle acinasi talepler..

Madem amacin yardim degil nerde yasiyorsun diye soruyorsun cvp verince sonra niye bos bos konusup yorum yapiyorsun

2 aylik evlisin? 8 aylik hamilesin. Hmm
2 aylık evli iken altın çalınmış.. 6aydır baba evinde.. 8ayda hamilelik.. Matematik ucu ucuna..
Kıyafet etraftan da istenir..
Konu doğru ise Allah yardımcınız olsun.. Birazdan 2.üyelikten konunuz kapanır zaten..

Kızınıza okuyup, ayakları üzerinde durmasını, kocanın kaçmadığını öğretin..

Back
X