2 aylık gebelikte uzun yolculuğa çıkılır mı

Cncncncn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
47
9
1
23
Merhaba, 2 aylık hamileyim ve temmuz sonunda tatile gideceğiz. Çevremde gebeyken uzun yolculuğa gidilmez denildi. Doktoruma sordum dinlenerek gidilebilir dedi. Sizce bu durum normal mi yani neden yolculuk tavsiye edilmiyor

Kan dolaşımı nedeniyle izin verilmiyor genelde. Ben kan sulandırıcı kullanıyordum doktorum izin vermişti 9 haftalıkken 6 saatlik yola gitmiştik ama 2 saatte bir inip yürümüştüm yine de.

Merhaba, 2 aylık hamileyim ve temmuz sonunda tatile gideceğiz. Çevremde gebeyken uzun yolculuğa gidilmez denildi. Doktoruma sordum dinlenerek gidilebilir dedi. Sizce bu durum normal mi yani neden yolculuk tavsiye edilmiyor
Dört saatlik bir uçak yolculuğu yaptım dört aylık hamileydim doktorum hiçbir sorun görmedi en iyisini doktorun bilir

Evet bizim yolculuğumuz da 6-7 saat sürecek. Endişelendim. Dinlenerek giderim diye düşündüm bakalım

Ben gittim çok şükür bir sıkıntı olmadı sürekli mola verip dinlendik yürüyüş yaptım sonra bozuk yollardan değil de düz yolları tercih ettik bir sıkıntı yaşamadık 9 haftalıktım

Bizde doğu turuna çıkıcaz 7 haftalık benimde. Doktora bugün sordum. Bir sorun olmaz ama 2 saatte bir mola verip yürüyüş yap dedi bana

Ben de çıkmıştım .Dinlenerek gitmiştik.Çok şükür bi şey olmadı

dinlene dinlene gidin. bol su için. 2 saatte bir kenara çekip 5-10 dk yürüyün. bir şeycik olmaz. tüm gebeliğim yollarda gecti jfkfk

Ben bir günlük yola gitmiştim.doktorum doğacak çocuğa hiç bisey engel olmaz demişti. Allah'a şükür bir sıkıntı yaşamamıştım.daha sonra ki aylarda başka bir doktora muayene olmuştum 3 saatlik yola izin vermemişti.
Doktorların hassasiyetine göre de değişiyor. Bazı doktorlar aşırı tedbirli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…