Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benım doktoruma dedim bazı arkadaslara doktorlar kız demiş hazırlık yapmışlar doğuma yakın erkek deyince bosa cıkmıs hazırlıklar deyıncr benım doktorumda benım adım halil ibrahim dedi ben anlarım 13. Haftada net kesin bir sekilde ben soylerim dedi ben anlarım dedi bilmiyorum yaaa offValla anlayamadik 3.5 aylikti oglana benziyo dedi 4.5 aylik olcak nerdeyse daha ögrenemedim herkez kiza benziyo diyo kalca genisledi karnimda cok büyük bebek asagida öyle olunca kiz diyolar ha birde geç gösterirse cinsiyeti kiz oluyomuş ne kadar gercek bilmem ama saglikli hayirli olsunda insallah gerisi önemli deil
Ben hiç tatlı bişe yiyemiyorum valla soğan kokusı yağ kokusu falan tiksinti yapıyo hep ekşi tuzlu seyler istiyo canımNub teorisini bi araştırın. Doğruysa bi bu doğrudur çünkü ne belirti yaşadıysam (aşerme hariç ekşi asermistim) hepsi erkeğe çıktı ama sonuç minnoş bi kız![]()
Nub teorisi ve 2li testteki beta hcg ile cinsiyet tahmini yapılıyor. Ama bende tutmadı. Hep erkek çıktı ikisinde de prenses bekliyorumKızlar 2 aylık hamileyim 2. Ayım bitmek üzere ve cinsiyetini öğrenemesemde eski yöntemlere göre yada doktorunuz nasıl tahminde bulundu ve anladı ?
Benim kızımda çok hareketli. Hep diyolardı aman erken hareket etti aman çok hareket etti erkek bu kesin diye. Yaramaz bi kız bekliyorum şimdi. Balık gibi bir dakika durmuyorBen 10 haftaligim.. doktorum cok yuksek ihtimal erkek dedi.. ikili teste geldiginde kesin soylerim dedi.. ama bebegim benim cok hareketli her yerini gosteriyor :)) ondan da erken tahmin edebilmis olabilir
Ayy bakalım bizim doktor 13. Haftada görcez dediBen çok tatlı yedim bana kız dedi doktor 16 da netlesecek bakalım bekliyorum 9. Haftada oluşuyor cinsiyet 11 ve 12 de kız dedi
Cok heycanlı bir sürec ya gecmek bilmiyo zamanNub teorisi ve 2li testteki beta hcg ile cinsiyet tahmini yapılıyor. Ama bende tutmadı. Hep erkek çıktı ikisinde de prenses bekliyorum
Nşallah hayırlısıyla kucagına alırsın canımBana 13. haftada erkek dedi . ve erkek bebeğimiz olacak inşallah
Evet :) zor ettim 13 haftayıCok heycanlı bir sürec ya gecmek bilmiyo zaman
Ayy ben nasıl dayanıcam bilmiyorumEvet :) zor ettim 13 haftayı
Benim içime kız doğuyo ve kız olmasını istiyorum ilk bebeğim olucak inşallahValla canım benin doktorum 10.haftada sen annesin ve ne hissediyosan büyük ihtimal odur dedi ben hep erkek hissettim doktorumda 13.haftada erkek bebeğe benziyo dedi şuan 22 haftalik hamileyim erkek bebek bekliyoruz
Canım bende mide bulantısı olmuyo fazla nerdeyse hiç diyebilirim bazen oluyo oda bulantı denemez içten bi tiksinti gibi bişeyKız hissediyosan büyük ihtimal kızdır ve mide bulantin ne durumda bilmiyorum ama erkek çocuğunda mide bulantısı az ve kısa oluyor genelde kız bebekte çok fazla..