2 aylık hamilelik idrar testinde çıkar mı ?

Melda90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
3
0
1
35
Merhaba hanımlar 2 aylık hamilelikten şüpheleniyorum ancak gecikmelide olsa adet görüyorum ancak 4 5 gün sürüyor normalde daha uzun sürer. Su an adet görmeme 20 gün var hamilelik testi yaparsam (idrarla olan) 2 aylık gibi bir gebelik belli olur mu testte

Gebe iken adet olunmaz ki canım yanlışın vardır kan testi yap

Gebe iken adet olunmaz ki canım yanlışın vardır kan testi yap

Bazen bazı kadınlarda kanama oluyor adet sayılmasada adet görüyor gibi o yüzden öyle yazdım.. belki bir ihtimal ama eger 2aylıksa idrar testinde her sekilde belli olmaz mi

İki aylık olduğunu nereden biliyorsun, Dr a gitsene
2 ay önce iliskide bulunmustum ve sonrasında 7 8 gun gecikmeli adet gordum ama az gün sonra yine adet gördüm 1 gün gecikmeli.. hersey normal gibi ancak mide bulantim koku hassasiyetim mide yanaması falan oluyo.. benim ogrenmek istedigim eger ki bir kac aylik gebeyseniz idrar testinde her sekilde gosteriyor mu yoksa gecikmeyi beklemem mi gerek bir diger adet gunume kadar 20 gun var daha.. eger hamileysem buna adet denmiyo bir cok nedeni var kanamanin ama oluyor

Ben 3 haftalıkken öğrendim evde yapılan gebelik testinde .
2 aylık varsa tabıkı de çıkar hemde kopkoyu

Annem kardeşime hamileyken adeti geçiyor doktora gidiyor. Doktor annemin hesabından büyük söylüyor. Meğer annem düşük riski geçirmiş o kanamayı da adet sanmış. Hatta midem bulanıyordu falan ama adet olduğumu düşündüğümden midem rahatsız deyip ilaç kullanmıştım demişti.

Çok nadir olabiliyor yani.

Back
X