:( 2 aylık hamileyim belim kalınlaştıı

minik fare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
105
14
68
slm ben 3 ay önce evlendim 8 haftalık hamileyim. normalde ince belli ve basenli biriyim ama şimdi basenlerim aynı duruyo belim çok kalınlaştı acaba hamileliktenmi

neye bu kadar üzüldüm anlayamadım belinin kalınlamasına mı??? bence haline şükret ben 7 senedir o mucizeye ulaşabilmek için ugrunda 15 kilo aldım genede ulaşamadım yok kilo yok kalınlaşmayı dert etme Allah aratmadan evladını vermiş hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin doğumdan sonra verirsin..

ama sende lütfen üzülme herşeyin bi wkti zamanı wardır hayırsıyla seninde olur bigün inş dua et sen sadece

ilk hamil eliğimde ben de çok hızlı kilo almıştım ve çok çirkinleşmiştim ve sürekli kusuyordum.Herşeyden yakınıyordum ve bebeğim her şey yolunda iken 22 .haftada öldü.Yakınma tadını çıkar alınan kilolar verilir,kusma bulantı elbet geçer,dedim ya tadını çıkar.

geçmiş olsun canım çok üzüldüm ben de 2 aylık hamileyim bende bel falan kalmadı aksine 6 kilo verdim kusmaktan ( pazartesi gidip tekrar serum taktırcam .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…