2 aylık hamileyim çok halsizim

Pinarsudden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
152
50
48
40
Merhabalar bugün 60. Günüm bitti gebelikte.cok uyuyordum ama son 3 4 gündür korkunç halsizim. Elimi kaldıracak kadar gücüm yok. Biraz iş yapmaya kalkıyorum hemen bayilacakmisim gibi hissediyorum. Böyle geçiren oldu mu hamileliğini?

Kan şekerin düşüyor olabilir bayılacak gibi hissediyorsan. Gözün kararıyor mu?

Bulantıların kusman var mi? Yeterli beslenemiyor musun acaba? Bende 2 ayı yeni doldurdum halsizlik cabuk yorulma uyuyakalma vs var ama sizinki kdr ağır değil . Sizi korkuruyorsa bi doktorunuza danışın belki kan değerlerinize vs bakar

Bulantı var ama kusmam yok. Yarın sabah rutin kontrolüm var diye açıkçası bugün gitmedim doktora. İnslh bebeğinde sağlığını görürsek yarın. Tek endişem o 5. Hamileliğin bu maalesef şimdiye kadar 6 haftadan sonrasini goreemdik.daha önceki gebeliklerimde bulantım olmadi

Yaa geçmiş olsun çok üzüldüm benmde 1 kaybim var tedirginlik hep var . Kendimi bu çocuğu kucagima alacam kuruntu yapma güzel ilerliyor diye motive etmeye çalışıyorum hep . Güzel düşünelim dikkat edelim güzel olsun . Gerisi Allahın takdiri canım.
Bu arada bende de tiksinme hafif bulantı var ama kusma yok doktor sorun yok dedi

Biraz önce şekerli nane limon icmeme rağmen şekerim 89 çıktı. Sanırım şekerim de düştü.hava soğuk birazda üsuttum. Olmadı akşam yatarken bir parol icicem

Göz kararması olmuyor ama sanki birden dusucek bütün gücüm gidecek gibi hissediyorum. Usutmus de olabilirim. Ara ara üşüme nobetlerim geliyor çünkü
Benim şekerim düşünce böyle hissediyorum canım. Gebeliğin ilk haftalarında çok oluyordu. Tatlı biseyler ye aç kalmamaya çalış bakalım bişey değişecek mi

Benim şekerim düşünce böyle hissediyorum canım. Gebeliğin ilk haftalarında çok oluyordu. Tatlı biseyler ye aç kalmamaya çalış bakalım bişey değişecek mi
Tşk ederim inslh bakalım düzelirim. Hayır bir de aksi gibi şekerli birşey yiyemiyorum. Hamile kaldığımdan beri şeker mide bulandırıyor. Ki tatlıyı seven bir insanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…