2 aylık kızım günde 2 saat uyuyor :(((

eylulberen

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
43
0
16
İstanbul
17 ekim 2012 tarihinde doğum yaptım ilk bebeğim kızım 1 haftalık olana kadar zorla uyandırıp emziriyordum

Bu 1 haftadan sonra ne oldu ise oldu huysuz bir bebek oldu kullanmadığım gaz ilacı bitkisel ilaç kalmadı ama hiç sonuç alamadım günde sadece 2 saat oda yarım saat yarım saat uyuyor

Poposundan kan geldi tahlil yaptılar birşey çıkmadı en son inek sütü alerjisi olabilir dediler kan tahlili yaptılar 10 aralıkta sonucu alıcaz

Bir gece tam 4 saat ağladı acile gittik KOLİK bebek dedi arabada gezdirin,saç kurutma makinesi açın yapacak birşey yok dediler

Ama artık dayanacak gücüm kalmadı devamlı pış pış yapmaktan yoruldum

Ne yapmalıyım ne önerirsiniz

bebeğinizde süt alerjisi varsa siz süt ve süt ürünü tüketmeyin bir hafta deneyin hiç süt ürünü tüketmeyin problem devam ederse dr gidin geçmiş olsun

bebeğinizde süt alerjisi varsa siz süt ve süt ürünü tüketmeyin bir hafta deneyin hiç süt ürünü tüketmeyin problem devam ederse dr gidin geçmiş olsun

Bende onu deniyorum kakasindaki kan kesildi ancak uykusuzluğu devam ediyo malesef doktor sut alerjisi çıkmazsa bağırsaklariyla ilgili bi sorun olabilir dedi açıkcası bu durum beni korkutuyor . Suan kanın poposundaki mı yoksa bağırsağından mı geldigini de anlayamadıklarını söylüyorlar bun benzer bir durum yaşayan var mı aranızda...

merhaba
Benim bebeğimde de süt alerjisi vardı. Şimdi çok şükür geçti. Sizin de bebeğinizde kakasında kan olduysa büyük ihtimal süt alerjisindendir. Süt alerjisi kakada kan ile belirti veriyorsa büyük ihtimal tahlillerde belirti vermeyecektir. Bizim hiçbir tahlilimizde çıkmamıştı. Deride belirti verenler alerjiler tahlilde çıkıyor. Ankaradaysanız hacettepeyi bu konuda öneriririm. Ben anne sütü verdiğim için 1 sene süt ve süt ürünleri diyeti yapmıştım. Benim bebeğim de kolikti 3 saat hiç susmadan ağladığını bilirim.

merhaba
Benim bebeğimde de süt alerjisi vardı. Şimdi çok şükür geçti. Sizin de bebeğinizde kakasında kan olduysa büyük ihtimal süt alerjisindendir. Süt alerjisi kakada kan ile belirti veriyorsa büyük ihtimal tahlillerde belirti vermeyecektir. Bizim hiçbir tahlilimizde çıkmamıştı. Deride belirti verenler alerjiler tahlilde çıkıyor. Ankaradaysanız hacettepeyi bu konuda öneriririm. Ben anne sütü verdiğim için 1 sene süt ve süt ürünleri diyeti yapmıştım. Benim bebeğim de kolikti 3 saat hiç susmadan ağladığını bilirim.

Kan testinde alerji cikti 0.1 olması gerekiyomus deger 0.22 imiş bizim deger. İstanbul'da oturuyorum bir yasında tamamen mı gecti ins. Bizimkide geçicidir sizin sut alerjisine çapraz alerji geliştirdiği besin varmiydi doktor olabilir dedi benim kızım icin et ve yumurta oluyo genelde bi dene onları kakasina bak dedi bende diyetine dikkat ediyorum ama gercekten zor bir diyet ne yiycem bilemiyorum sutum kesilmesin diye yemeğe calisiyorum ama herseyde bi sut tozu peynir altı suyu tozu var :(

Canimm benimde kizim 18 ekim 2011 dogumlu.benim kizimda aksam 9 baslardi gece 2 ye kadar ekintisiz aglardi.allahim ne gunlerdi.unutamiyorum.6 ay surdu.canim ne yaprsan yap ne icirirsen icir hic birsey fayda etmez.biz neler denedik.sayisiz acillik olduk.hicbirsey fayda etmiyor.zor olacak am katlanmaniz lazim .1 bucuk yasina kadar asagi yukari boyle.ama sonu guzel olacak emin ol

Kan testinde alerji cikti 0.1 olması gerekiyomus deger 0.22 imiş bizim deger. İstanbul'da oturuyorum bir yasında tamamen mı gecti ins. Bizimkide geçicidir sizin sut alerjisine çapraz alerji geliştirdiği besin varmiydi doktor olabilir dedi benim kızım icin et ve yumurta oluyo genelde bi dene onları kakasina bak dedi bende diyetine dikkat ediyorum ama gercekten zor bir diyet ne yiycem bilemiyorum sutum kesilmesin diye yemeğe calisiyorum ama herseyde bi sut tozu peynir altı suyu tozu var :(

Bizimkinde çoklu gıda alerjisi vardı. Hemen hemen herşeye alerjisi vardı nerdeyse. Kakasındaki kanın aylar boyu geçmediğini biliyorum. Buna rağmen inat ettim. Ben yine de bozmadım diyetini. Tabi kendi de kalsiyum haplarımı almaya devam ettim. 7-8 aydan itibaren kakadaki kan geçti. Tabi ben yine de süt ve süt ürünleri diyetime devam ettim ve doktorum 1 yaşında süt ürünlerini bana açtırdı. Sonra oğlumda da yavaş yavaş denemeler yaptık ve alerjisinin geçtiğini gördük çok şükür. Bir süre dişimi sıkıp diyet yaptım ve sonunda anne sütünü vermeyi bırakmamış oldum. Bence sen de bir süre diyet yap alerjik bebekler için anne sütünün önemi biraz daha büyük...Allah yardımcın olsun inşallah biran önce geçer. Ama bir süre sonra geçeceğini düşünüp içini ferahlat.

Back
X