- Konu Sahibi kuzgunseverim
-
Maalesef ki 9 aylık süreçte gereğinden çok kullandım. Hala regli olmuş değilim. Olay canımı ve moralimi çok fazla sıkacak boyutlara ulaştı.( 2 ayı dolduracağım nerdeyse (
hamilelik gibi bi durumun yoksa adet söktürücü ilaç alsana cnm.. git bi sağlık ocağına, adet olamıorum ader söktürücü ilaç yazın de, yazar zaten.. hemen olursun ondan sonra da..
Üniversite öğrencisiyim ben şu an ailemin yanındayım. 3. Sınıf olduğum için stajım var okula döneceğim zaman olan ağustos sonu ancak alabilirim. Önerdiğiniz bir söktürücü var mı?((
adet gecikmesi yapio da kqfama takilan norlevo satiliomu ki ertes filan satilio smdi glb eski konuymuş buAdetiniz tam olarak ne kadar gecikti ? Kac gun sonra geldi bende ayni durumdayim
Şöyle o yok artik ella var ertes72 var Ve postpill one bak ben pospill kullandim adetim 14 gün gecikti su an agri cekiyorumadet gecikmesi yapio da kqfama takilan norlevo satiliomu ki ertes filan satilio smdi glb eski konuymuş bu
geciktiriomus ertesi gun haplari endiselenme biraz sıkıntı oluo onlarda ama en azindan koruyorŞöyle o yok artik ella var ertes72 var Ve postpill one bak ben pospill kullandim adetim 14 gün gecikti su an agri cekiyorum
Bugün adet oldum canim bir daha kullanmam ilk defa kullandim bence korunun ve kullanmayin cunku bunun stresi cok kotugeciktiriomus ertesi gun haplari endiselenme biraz sıkıntı oluo onlarda ama en azindan koruyor
aynen bn kullanali en son 4 sene once kullanmisimdr evliyim ama cocuk istemioem iste nasil koruncam mahallak simdi spiral kayabilio adet duzensziligi yapio yada konple kesiomua doktoruma danistim eee sonra esimde kondom kullanamio aonraa d.k.haplarida bnde pihti yapio valaa yalan yok geri cekmeyle korunuorm napim carem yok olsa tnm yurt disiinda spermisitler varmis ama turkiyede yok geri cekme yontemi yintem deil debilio ama sansim yok sonra daha konu basligi acb gormdm zevksuyundan hamile kaldim dikkat edin kizlar...gbi bir konu ariorm tum sitelerde ne hikmetse yokBugün adet oldum canim bir daha kullanmam ilk defa kullandim bence korunun ve kullanmayin cunku bunun stresi cok kotu
Ben arastirmistim zevk suyunda da sperm varmis hamile kalma ihtimali var bu kadaraynen bn kullanali en son 4 sene once kullanmisimdr evliyim ama cocuk istemioem iste nasil koruncam mahallak simdi spiral kayabilio adet duzensziligi yapio yada konple kesiomua doktoruma danistim eee sonra esimde kondom kullanamio aonraa d.k.haplarida bnde pihti yapio valaa yalan yok geri cekmeyle korunuorm napim carem yok olsa tnm yurt disiinda spermisitler varmis ama turkiyede yok geri cekme yontemi yintem deil debilio ama sansim yok sonra daha konu basligi acb gormdm zevksuyundan hamile kaldim dikkat edin kizlar...gbi bir konu ariorm tum sitelerde ne hikmetse yok
ewt var ama hamile kalanlarla konusmak istiorm olee biri yok kafam takildi da hani bn bu yontemden hanile kaldm gibi...bir konu ama yok ...Ben arastirmistim zevk suyunda da sperm varmis hamile kalma ihtimali var bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?