Aile Planlaması 2 aylık Norlevo gecikmesi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
En son kullanımınızdan sonra kanamanız olduysa hamile olma ihtimaliniz neredeyse sıfır. Fakat Norlevo tüm hormonal sistemi alt üst eden bir ilaç, 4 ayda 5 kere kullanılmasınınsa hormonal sisteminize verdiği hasarı düşünemiyorum bile. öncelikle şunu unutmamak lazım ki bu tip ilaçlar senede iki kereden fazla ve aynı adet döngüsü içersinde iki kere kullanılmamalıdır. bu bir doğum kontrol methodu değildir, bu tür ilaçlar bir nevi size erken bir düşük yaptırır. eğer korunmuyorsanız korunmanızı, doğum kontrol methodunuzdan emin olamıyorsanız da doğum kontrol methodunuzu daha emin olacağınız bir methodla değiştirmenizi tavsiye ederim.

Maalesef ki 9 aylık süreçte gereğinden çok kullandım. Hala regli olmuş değilim. Olay canımı ve moralimi çok fazla sıkacak boyutlara ulaştı. ( 2 ayı dolduracağım nerdeyse (

Maalesef ki 9 aylık süreçte gereğinden çok kullandım. Hala regli olmuş değilim. Olay canımı ve moralimi çok fazla sıkacak boyutlara ulaştı. ( 2 ayı dolduracağım nerdeyse (

hamilelik gibi bi durumun yoksa adet söktürücü ilaç alsana cnm.. git bi sağlık ocağına, adet olamıorum ader söktürücü ilaç yazın de, yazar zaten.. hemen olursun ondan sonra da..

hamilelik gibi bi durumun yoksa adet söktürücü ilaç alsana cnm.. git bi sağlık ocağına, adet olamıorum ader söktürücü ilaç yazın de, yazar zaten.. hemen olursun ondan sonra da..

Üniversite öğrencisiyim ben şu an ailemin yanındayım. 3. Sınıf olduğum için stajım var okula döneceğim zaman olan ağustos sonu ancak alabilirim. Önerdiğiniz bir söktürücü var mı? ((

Üniversite öğrencisiyim ben şu an ailemin yanındayım. 3. Sınıf olduğum için stajım var okula döneceğim zaman olan ağustos sonu ancak alabilirim. Önerdiğiniz bir söktürücü var mı? ((

Arkadaşım kendini öldürmeye falan mı çalışıyorsun?
Hormonal dengeni ne hale getirdiğine dair bir fikrin var mı?
Senede 2 defadan fazla kullanılmaması gerek o ilacın.
Madem cinsel yönden aktifsin, doğum kontrol hapı falan kullan.
ya da karşındaki kişi korunsun.
beyefendiler keyiflerinden ödün veremeyip kondomu reddettiğinden sen 5 kere norlevo içiyorsun, olacak şey mi ya??

Farlutal diye bir ilaç var adet için ama bence soğan suyu iç boşuna ilaç depolama vücuduna.
en kısa zamanda da bir doktora gidip tahlillerini yaptır, umarım kendine kalıcı bir hasar vermemişsindir.
bir de yine de bir gebelik testi yap istersen

Bu ilacin yilda iki kezdrn fazla kullanilmamasi gerekiyor siz oldukca slk kullanmissiniz bence ilk olarak kendinize baska bi korunma yontemi secmelisiniz

Bugün adet oldum canim bir daha kullanmam ilk defa kullandim bence korunun ve kullanmayin cunku bunun stresi cok kotu
aynen bn kullanali en son 4 sene once kullanmisimdr evliyim ama cocuk istemioem iste nasil koruncam mahallak simdi spiral kayabilio adet duzensziligi yapio yada konple kesiomua doktoruma danistim eee sonra esimde kondom kullanamio aonraa d.k.haplarida bnde pihti yapio valaa yalan yok geri cekmeyle korunuorm napim carem yok olsa tnm yurt disiinda spermisitler varmis ama turkiyede yok geri cekme yontemi yintem deil debilio ama sansim yok sonra daha konu basligi acb gormdm zevksuyundan hamile kaldim dikkat edin kizlar...gbi bir konu ariorm tum sitelerde ne hikmetse yok

Ben arastirmistim zevk suyunda da sperm varmis hamile kalma ihtimali var bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…