2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

tirtilkurabiye

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
3.399
29
688
İzmir
:CüvCüv::teytey:slm arkadaslar 2 bebek düşüneneler 2 bebeğine hmişler yasadıklarımı burdan paylaşalımmopuyorumnanaktan
haydi arkadaşlar listemizi yapalım

Son düzenleme:
günaydın millettt ben geldim aklinialirimsmile
9 haziran benim tarihim cnm yap tablonu hazırla listeni tatlım

günaydın canım..bende varım opuyorumnanaktan 3,5 yaşında kızım var..2 senedir istiyorum ikinci bebişi ama olmadı..boshayallersmileinşallah bu topik uğurlu gelir canım benim..topiğin hayırlı olsun..olumunekankayizsmileŞeniz

hoşgeldiniz kızlar hepimize hayırlı ugurlu olsun
bende folikasite başaldım allah nasip ederse temmuz agustoz gibi düşünüyoruz sevinçleriimizi üzüntülerimizi burdan paylaşalım sevinçlerimiz cogaldıkca artar
üzüntülerimiz paylaştıkca azalırrrrr
hoşgeldiniz sefalar getirdinizzzzzzzzzzzzzzzzzz

günaydın canım..bende varım opuyorumnanaktan 3,5 yaşında kızım var..2 senedir istiyorum ikinci bebişi ama olmadı..boshayallersmileinşallah bu topik uğurlu gelir canım benim..topiğin hayırlı olsun..olumunekankayizsmileŞeniz

hg canım inaşşallah hepimize hayırlı ugurlu olurkaydirigubbakcemile5

Her kahve aynı tadı taşımaz...

Nerede içiyorsan, kiminle içiyorsan ona göre değişir...

Sahilde oturduğun rüzgarlı bir sonbahar günü, en sevdiğin dostun ağlarken içtiğin kahvenin tadı kederlidir...

Kahve telvesine yüreğinin acısı karışır.

Bir pazar öğle sonrası annenin 'hadi bir kahve yap da içelim' dediği kahve huzurludur...

Köpükler annenin göz bebeklerine yansır...

Dudağının kıyısında kalan küçük bir gülümsemedir...

Bir gece vakti zil zurna sarhoş birinin içtiği kahve düşülen kuyudan çıkma çabasıdır...

Koyu kıvamlı kahverengi bir ipe tutunur çıkarsın ... Çıktığın an uyuyakalırsın...

Ferahlıktır!!!

Dostlarla içilen kahve neşedir...

Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer...

Tek başına gece vakti balkonda içtiğin kahve yalnızlıktır...

Acıdır tadı... Ama garip de bir keyfi, lezzeti vardır...

Baban için yaptığın kahve sevgi doludur...

Çay bardağında, az şekerli...

Kahve gibi görünmez sana... Ama sıcaktır, dumanı tüter ve kokusu büyülüdür...

Beklemediğin bir anda sana uzatılan kahve başkadır...

Isıtır insanın içini...

Yorgun olduğunda içtigin kahve hafifletir seni...

Kendine getirir, unutturur günün ağırlığını...

Kahve aynı kahvedir belki...

Köpüğüyle,

Rengiyle,

Dumanıyla aynı kahvedir ama,

ıçilen kahveler ruhunun süzgecinden geçer,

Ve tadları değişir...

Her kahve aynı değildir buyüzden...

Ben de seni sevgiyle pişirilen bir kahve içmeye davet ediyorum.

Akşam,

Öğle öncesi, sonrası

Ya da gece kahvesi.

Ne zaman isterseniz.

Dostlukla yudumlayacağımız bir kahve molası vermeye ne dersin?

Senin kahven nasıl olsun ?

Kahve selülit yapıyormuş kızzzz içmem ben :roflol:

kızzlaarrr ben geldim.6 yıllık evliyim v 1oğluşum var 2. bebişimizi istiyoruz allah izin verirse.iişşşşaaaallllaaahhh bu topik hamişten yıkılır dolup taşar.
benim kahvem çok şekerli olssunn canım:hulya:

hoşbulduk canııımm..ben az şekerli alayım kahvemi:kahve::1hug:a.s.

hg canım tamam seninki azsekerlii
images

kızzlaarrr ben geldim.6 yıllık evliyim v 1oğluşum var 2. bebişimizi istiyoruz allah izin verirse.iişşşşaaaallllaaahhh bu topik hamişten yıkılır dolup taşar.
benim kahvem çok şekerli olssunn canım:hulya:

hg canım aramıza allah bagısdlasın oğlusunu rabbim gönlmüze göre versinnnnnnnna.s.
buda kahvennnnnnnnnnnn
images

merhabalar
benim temmuzda 4 yaşını dolduracak bir kızım var ve 10 haftalık hamileyim yine. çok kötü günler geçiriyorum. bulantı bulantı bunaltı................ yerde mi gökte miyim bilmiyorum , sadece bu günler bir an önce geçsin istiyorum, çalışmaksa ayrı eziyet bu günlerde , sürekli uyumak istiyorum. isteyerek hamile kaldım ama içim sıkılıyor şu halimden. oysaki böyle yaza girilen zamanlarda nasıl neşeli enerjik olurdum. daha mı geç olsaydı diye düşünmeden edemiyorum. sonrada geçen her güne seviniyorum bu kötü günleri inşallah kızıma sağlıklı bir kardeş doğurduktan sonra bir daha yaşamayacağım
kahve ben almayım canım, teşekkürler. bebek isteyen herkese tez zamanda güzel haberler diliyorum

merhabalar
benim temmuzda 4 yaşını dolduracak bir kızım var ve 10 haftalık hamileyim yine. çok kötü günler geçiriyorum. bulantı bulantı bunaltı................ yerde mi gökte miyim bilmiyorum , sadece bu günler bir an önce geçsin istiyorum, çalışmaksa ayrı eziyet bu günlerde , sürekli uyumak istiyorum. isteyerek hamile kaldım ama içim sıkılıyor şu halimden. oysaki böyle yaza girilen zamanlarda nasıl neşeli enerjik olurdum. daha mı geç olsaydı diye düşünmeden edemiyorum. sonrada geçen her güne seviniyorum bu kötü günleri inşallah kızıma sağlıklı bir kardeş doğurduktan sonra bir daha yaşamayacağım
kahve ben almayım canım, teşekkürler. bebek isteyen herkese tez zamanda güzel haberler diliyorum

geçmiş olsun canım bulantılar zor tabi ama gececek bu günlerde kızın yanlız olmayacak paylaşacagı bir kerdesi olucak
allahım isteyen herkese nasip etsin
a.s.

ayy canm benim sağol.moralim çok bozuk şimdi doktordan geldim klomen kullanıp gittim ama yumurtalarım büyümemiş çok üzgünüm:sinifsinif::sinifsinif:

canım bozma moralini allahın izniyle burda hepimiz 2 bebeişlerimize hamiş kalıcaz acısıyla tatlısıyla herseyi paylaşacagız:1hug:

Back
X