2.Bebeği karnında ölenlerin paylaşım alanı

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
683
42
Ankara
Merhaba arkadaşlar ben 6 yaşında bir kız çocuğu annesiyim ve 2.bebeği istedik hamile kaldım fakat 8 haftalıkken alındı kalp atışlarını göremedik.Neden olduğunu bilemiyoruz gerekli basit testlerde yapıldı ama bulunamadı bişi her anne adayında oluyormuş galiba..İçinizde böyle durum yaşayan var mı?Buradan paylaşalım.....

cnm ilk iki bebeğimi 13 haftalıkken kalp durması sonucu kaybettim
üçüncü bebeğim yani kızım 7 yaşında şükür
ama 2.5 yıldır hamile kalamıyorum
önemli olan genetik tanınıza baktırın eşinle
kalıtımsal problem olmasın

canım allah yardımcınız olsun dilerim tez zamanda anne olursun tekrar ve miracım sende bitanem inş ikinci meleğinde gelir sana uça uça tabi inşallah benim meleğimde bana gelir pati pati uça uça

cnm ilk iki bebeğimi 13 haftalıkken kalp durması sonucu kaybettim
üçüncü bebeğim yani kızım 7 yaşında şükür
ama 2.5 yıldır hamile kalamıyorum
önemli olan genetik tanınıza baktırın eşinle
kalıtımsal problem olmasın
Sanada geçmiş olsun canım.Genetik olduğunu sanmıyorum dedi doktorum canım çünkü ailemde de yok öle bi durum.Bir de çok pahalıymış o genetiğe inme testleri eğer çok tekrarlarsa yapalım dedi inşallah olmaz.Sen göründünmü bir daha doktora bu 2.5 yıl içerisinde??
canım allah yardımcınız olsun dilerim tez zamanda anne olursun tekrar ve miracım sende bitanem inş ikinci meleğinde gelir sana uça uça tabi inşallah benim meleğimde bana gelir pati pati uça uça
Saol canım inşallah ALLAH isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın..:Saruboceq:

slm arkadaşlar bende sizinle aynı durumdayım.benimde 6 yaşında bi kızım var.ikinciyi düşünüyoduk.ummadığımız bir anda hamile kaldığımı ögrendim.ve çok mutlu olduk.sonra bebegimiz 8 haftalık oldu.doktora gittik kalp atışlarını alamadğını söyledi.ve kürtaj olman gerekiyor dedi..ve iki gün once oldum.bebegimizi aldılar.ilk gebeligimde böyle bişeyle karşılaşmamıştım .ama hayırlısı böyleymiş diyorum allahım en iyisini bilir.bundada vardır bi hayır diyoruz.inşallah bidaha yaşamayız canlarım hepimiz ikinci bebeklerimizi kucağımıza alırız.kızım kardeşi olmasıni çok istiyor.ama tek pişmanlığım keşke bu kadar ara vermeseydim.her şerde bir hayır vardır.rabbim en iyisini bilir.

Erturkfts canım geçmiş olsun walla durumlarımız ne kadar birbirine benziyor değilmi?Hayırlısı böylemiş demek napalım.....Senin acın tabi daha çok yeni....

benimde 8 yaşında bir oğlum var. oğlum 6 yaşındayken hamile kaldım ama düşük oldu. 9 ay sonra yeniden kaldım boş gebelikmiş kürtaj oldum. ekim ayında aşılama denedik tuttu ama sağlıklı gelişmediği için yine kürtaj oldum. 3 sene içinde 3 kayıp yaşadım.senağlama

şimdi yeniden deniyoruz. oğlum çok istiyor bir kardeş. yavrum bu kadar istedikçe ve olmadıkça bende kahroluyorum. Rabbim günahsızımın, yavrumun dualarını kabul eder inşallah. yaşımda geçiyor, tüp bebek bile düşünüyoruz. herşeyin hayırlısı.:çok üzgünüm:

benimde 8 yaşında bir oğlum var. oğlum 6 yaşındayken hamile kaldım ama düşük oldu. 9 ay sonra yeniden kaldım boş gebelikmiş kürtaj oldum. ekim ayında aşılama denedik tuttu ama sağlıklı gelişmediği için yine kürtaj oldum. 3 sene içinde 3 kayıp yaşadım.senağlama

şimdi yeniden deniyoruz. oğlum çok istiyor bir kardeş. yavrum bu kadar istedikçe ve olmadıkça bende kahroluyorum. Rabbim günahsızımın, yavrumun dualarını kabul eder inşallah. yaşımda geçiyor, tüp bebek bile düşünüyoruz. herşeyin hayırlısı.:çok üzgünüm:

canım çok üzüldüm ya gerçekten canını sıkma vardır bundada bir hayır.:1hug:
İnşallah güzel haberlerini alırız yakındaa.s.

canım bende 4 gün önce 4.5aylık bebeğimi kaybetim kalbi durduğu için alındı bebeğim çok üzücü bir olay allah herkese sağlılı bebekler nasip etsin....

Merhaba arkadaşlar ben 6 yaşında bir kız çocuğu annesiyim ve 2.bebeği istedik hamile kaldım fakat 8 haftalıkken alındı kalp atışlarını göremedik.Neden olduğunu bilemiyoruz gerekli basit testlerde yapıldı ama bulunamadı bişi her anne adayında oluyormuş galiba..İçinizde böyle durum yaşayan var mı?Buradan paylaşalım.....

allah sabır versin canım
benimde 5 yaşında bir kızım var 2.bebeğim 5 buçuk aylıkken sonlandırıldı canım ağır bir beyin anomalisi vardı bebeğimde

canım bende 4 gün önce 4.5aylık bebeğimi kaybetim kalbi durduğu için alındı bebeğim çok üzücü bir olay allah herkese sağlılı bebekler nasip etsin....

allah sabır versin canım
benimde 5 yaşında bir kızım var 2.bebeğim 5 buçuk aylıkken sonlandırıldı canım ağır bir beyin anomalisi vardı bebeğimde

Çok geçmiş olsun arkadaşlar ALLAH sabır versin.3.bebeğimede hamile kaldım ama 12 haftalıkken 9 haftalıkken öldüğünü öğrendim karnımda o da alındı.....Çok zor bir durum.Az miktarda pıhtılaşma çıktı sanırım bundan oluyor.Bİr daha kalırsam iğne kullanıcam..

Çok geçmiş olsun arkadaşlar ALLAH sabır versin.3.bebeğimede hamile kaldım ama 12 haftalıkken 9 haftalıkken öldüğünü öğrendim karnımda o da alındı.....Çok zor bir durum.Az miktarda pıhtılaşma çıktı sanırım bundan oluyor.Bİr daha kalırsam iğne kullanıcam..

geçmiş olsun canım çok zor allah bir daha yaşatmasın

Back
X