2. Bebeğim de erkek diye şanssızsın yorumu yapan densiz

mcot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
6
2
86
Ankara
herkese merhaba
Ben 20 haftalık hamileyim ve bebeğim erkek, bir de 5 yaşında oğlum var. İşyerinde bir büyüğümüz sen de erkeklerden gidiyosun ama şanssızsın kızsız ev olmaz gibi saçma bir yorumda bulundu bana. Ben de Allah böyle verdi napalım dedim. Sonrasında düşündüm neden daha farklı bir cevap vermediğimi. Neden şanssız olayım inşallah sağlıkla doğsun diyebilirdim Allahın verdiğini sorgulamak ne haddimize ama insanlar karşısındakini üzeceğini ya da kırcağını bilmeden saçma sapan konusuyo işte. Siz olsanız ne derdiniz

Allah sağlık versin iki evladına da erkeğide kızida aynı yeterli sağlıklı olsunlar ilerde dayanak olurlar birbirlerine

Cevaplar için sağolun. Sanki bunu seçmek elimizdeymiş gibi yorum yapılması ne kadar gereksiz değil mi? Allah herkesin yavrusuna sağlıklı ömürler versin inşallah

Benimde bi tanıdığım kız çocuk tadmanı isterdim kız olsaydı keşke dedi bunu her gördüğümde diyodu .. onun da bi oğlu bi kızı var .. ben de dedim senin de bi erkek çocuğu daha tadmanı isterdim oğlum erkek kardeşine abilik yapacak fena mı dedim .. güldü o da anladı anlayacağını Susmayın cevap verin .. 2. Erkek diye benimle konuşmayanlar bile var sanki benim elimde gülüp geçin ..

Ya bu nasi bi kafa nasi bi yorum?!
Saglikla hayirlisiyla dogsun insallah vs diyecegine lafa bak.
Evlat evlattir, insanlar yillarca ugrasiyo evlat sahibi olmak icin.
Ne demek sanssizsin ya, coook da sansliyim 2 prens anasi 1 kral esi kiymetli kraliceyim ben deseydin:)

X abi sen erkek evlat ozlemini bukadar acik ifade etme lutfen tamam erkek evlat isterdin ama napicaksin kismet bu da senin sanssizligin deseydin.
Hey Allahim ya, normalde cinsiyet ayrimina cok karsiyim ama bazisi hakediyo lafi.

Canim hayirli ugurlu olsun ins. Oglusuna can yoldasi,oyun arkadasi geliyor ne guzel. Benim oglum da erkek olcaksa dogur diyo:)
Inan 2 kizi olana da ayni seyi yapiyorlar,hatta bizim toplumumuzda daha fazlasini yapiyorlar, bi erkek doguramadin falan. Cehalet zor sey.

Bak hem KK'da erkek bebek yontemi icin ugrasan kadinlarin topiclerine, sen de cifter var oglus:)
Isin sakasi,
Allah hepimizin gonlune gore versin.

Aslında o an pek umursamadığımdan xevap vermedim. Sonrasında düşününce şanssız lafı çok saçma ve abes geldi. Ben de ikinci bebeğimin kız olmasını istiyordum ama hayırlısı böyleymiş. Ben kabullenmiş ve mutluyken bu tarz yorumlar canımı sıkıyo sadece
haklısınız kızı olmayan kız istiyo oğlu olmayan oğlan insanoğlu doyumsuz. Bundan sonra ben de cevabımı vericem aslan gibi iki erkek annesi olucam sırtım yere gelmez diye

Kesinlikle de oyle diyin.
Allah hayirli evlat versin. Bi ogrtmen tanidigim abla hayatta hicbiseyden cekmedi kizindan cektigi kadar. Anne-kiz surekli kavga hali. Baska bi akrabamizin da oglu hayirsiz kahrediyo anneyi.

Allahim saglikli hayirli evlat versin insallah hepimize.
Ve bence cokk da sanslisin canim, hele oglusun icin cok iyi. Dedim ya erkekse dogur diyo bana oglum futbol oynycam onla diyo:)
Hayirli dogumlar dilerim.

Amin inşallah, biz zaten oğluma kardeş istedik illa kız olsun dememiştik ama kız olsa farklılık olur diye gönlümüzden geçmişti.
Oğluma kardeşin erkek diye mutlu musun dedim evet dedi, kız olsa mutlu olmaz mıydın dedim. Olurdum o da güzel dedi 5 yaşındaki çocuktaki olgunluk büyüklerd yok valla

Hiç keşke onu da deseydim bunu da deseydim diye üzmeyin kendinizi. Hayatta en anlamadığım şey şu cinsiyet için yorum yapılması. Kız olacak da hayırlı olacak, hiç üzmeyecek de erkek olup serseri olacak diye genelleme yapmak oldukça yanlış çevrede ne örnekler var. Elbette kızın da erkeğin de kendine has güzellikleri vardır. Rabbim bizim için hep en iyisini düşünür, biz o kadere teslim oluruz. Aksini söyleyip de keşke diyen büyük günaha giriyor. Allah yavrunuzu hayırlısıyla, sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben sizin yerinizde olsam "benim 2 oğlum 2 de kızım gibi göreceğim gelinim olacak inşallah" diyiverirdim.

Rabbim sağlıklısını ve hayırlısını versin.abuk sabuk konusup insanı kızdıranlara da akıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…